PÅMINNELSE! En vecka kvar…

☝️PÅMINNELSE☝️

En vecka kvar nu på KAMPANJEN! Du kan köpa signerat inbundet exemplar av boken KATTSTRYPAREN Rum 419 för endast 143:- inkl frakt. Sista dagen för att ta del av erbjudandet är lördagen 29 februari. Första mars höjs priset med tjugo kronor. Så varför då vänta?

Du tar del av erbjudandet genom länken HÄR

Åhå det ligger i luften, någonting är på gång…

åå det ligger i luften, kanske tiden blir lång….! Trots en jävligt ihållande förkylning, kraftig hosta, snorig och feber så genomförde jag igår söndag ett flera timmars långt möte på Espresso House i Norrköping. Eftersom det ligger någonting grymt häftigt i luften som är på gång, är det bara att bita ihop!

Nu inväntar jag bara på avtalet som är på väg in till mig😀👍🙏 Vad det är, kan jag ännu inte avslöja tyvärr, inte mer än att det är jävligt STORT för mig 🙈 som författare!

STEFANDI-OMNIA.COM

Jag ser ALLTID framåt…

Det är min styrka, att leva i nuet med stark målmedvetenhet till att skapa framtidens utmaningar och framgångar. Att låta drömmarna bli verklighet.
För drygt en vecka sedan fick vi kontakt och spånade fritt om två gemensamma projekt i framtiden… Han ville läsa min bok och jag skickade den omgående!
Straxt innan kl 24,00 igår fredag kom ett sms; ”Nu är boken läst. Tack för intressant läsning! Det är bara att ringa när du vill…😀”

Så idag ringde jag, idag bestämde vi att ses kommande vecka här i Norrköping. Han åker ner från Stockholm för en casting och vi passar då på att mötas om de två framtida projekten. Ett av dessa ligger i nuet och det andra ligger 4-5 år in i framtiden…

Som sagt, jag ÄR fokuserat målmedveten, drömmar är till för att förverkligas!
Tyvärr kan jag idagsläget inte säga mer än så här, men en dag kommer jag kunna det.

STEFANDI-OMNIA.COM