Köpte ”Dompan” för ett speciellt tillfälle…

igår infann sig det tillfället❗

Att få ett avtal med ett förlag om fem böcker att skriva under fem års tid för utgivning är en dröm som många författare inte får uppleva till att bli verklighet. Oftast inte ens ett bokavtal för utgivning av en bok. Att dessutom avtalet innefattar en och samma inläsare för samtliga fem böcker i serien är mer än en dröm. Så igår firade vi här hemma med delikatesser från Norins ost & delikatesser och den väl kylda och lagrade skumpan Dom Pe’ringnon.

Jag har under ett par månaders tid haft önskemål om vem inläsaren av hela serien ska vara. Igår satt hans namn nedskrivet i avtalet. Det är Fredde Granberg som ska framföra mina ord, min story. Och jag är oerhört glad, stolt och tacksam över att det är Fredde som är den som läser hela serien.

Så det fanns verkligen något att fira igår fredag och njuta av att mina drömmar förverkligas på bästa sätt. Och jag ska fortsätta att njuta hela helgen. Det känns värdefullt på fler än ett sätt👊

STEFANDI-OMNIA.COM

Nu ÄR det klart, vem det blir…

Inläsaren till hela serien Längs vägen dör vänskapen är nu bokad och klar.

Det är nu klart med vem inläsaren till hela serien blir, och det blev han som jag verkligen vill ha. Ännu kan jag inte avslöja namnet, men så fort releasedatum är satt och jag erhållit en presentations bild så kommer jag att basunera ut vem han är. Att jag är mer än nöjd kan jag absolut skriva under på, eftersom det är många som tror och vill att det ska vara Sauk även denna gång. Kan jag meddela att det inte är han denna gång.

Jag är väldigt spänd på hur du som lyssnare och läsare kommer att ta emot de tre huvudkaraktärerna Carl-Magnus, Jonathan och Sergio.

Här i Nacka bor de tre och deras familjer

Jag har nu i dagarna börjat att planera upplägget men del två i serien som har titeln THEMIS de verkliga händelserna som storyn byggs runt. Och redan nu känns det grymt lovande 🙌👍

STEFANDI-OMNIA.COM

Hon frågar om jag kan mörda henne…

Idag fick jag ett litet udda PM till mig, och det såg ut så här:

måste bara skriva att Kattstryparen är – utan tvekan- den bästa boken som någonsin skrivits. Jag läser, och lyssnar på extremt mycket böcker men de jag tyckte var bra tidigare bleknade när jag lyssnade på Kattstryparen när den släpptes.

Sen måste jag bara säga att jag hoppas på tur på att få äran att bli mördad i din kommande bok. ha,ha. Det hade fan varit grädden på moset efter detta skit år med sjukdomar och en kropp som stänger ner mer och mer 🤘
Ha det fint 🌷 Vänligen/ C*

C önskar att bli mördad i en bok av mig 😱😱😱😱🤔 och jag går henne till mötes eftersom jag har en namnlös karaktär som kliver in i storyn i mitten av den tredje delen. Vad hennes roll är får både hon och ni vetskap om då i tredje delen som har titeln FRATER.

Det känns gott att kunna uppfylla en av mina följares/fans önskan om att bli mördad i en av mina böcker… Vad gör man inte för sina fans 👊

FRATER är den tredje delen i spänningsromanserien Längs vägen dör vänskapen.

STEFANDI-OMNIA.COM