Hur kommer han att tas emot???

Karaktären Jonathan Skoglund

Jonathan Skoglund är karaktären som först dyker upp av de tre huvudkaraktärerna i serien LÄNGS VÄGEN DÖR VÄNSKAPEN. Den som jag är oerhört nyfiken på hur han kommer tas emot av läsaren / lyssnaren och om mottagandet kommer att ändras vartefter storyn berättas. För mig själv är Jonathan en väldigt speciell karaktär, med en personlighet som jag samtidigt kan älska och fullständigt hata. Men framförallt känna medlidande med, men ändå inte förståelse till hans egen syn på att andra ska lida för det han själv varit med om i livet.

I fredags hade jag ett givande möte och långt samtal med Jonas, han är fängelsepräst. Och van med att möta människor som begått grova brott. Människor som oftast likt Jonathan själva i unga år drabbats av saker som kraftfullt påverkar deras vuxenliv.

Jag är oerhört tacksam över detta samtal med Jonas som jag tar med mig i mitt skrivande men också i livet i övrigt. Det finns en annan sida av det vi tror har skett och fördömer som vansinnigt. En sida från barndomen som vi oftast aldrig vet någonting om!

Så vad hände egentligen med Jonathan som barn, det som formar honom till den han blir…

STEFANDI-OMNIA.COM

Dags att kliva in i en annan värld…

Tidsplanen är för mig satt, att dagligen leva i bubblan och världen som den bjuder mig på. Första delen med titeln SUICIDIUM Jag kliver nu på söndag  9  augusti in i manusskrivandet på riktigt, ett jobb som pågår fram till 30 oktober, deadline❗

Utgivningsplanen för samtliga fem delar är också utgivningsdatum satta för. Samtliga titlar i serien har fått  latinska ord, ord som är förknippade med en betydelsefull händelse för själva storyn. Första delen i serien har titeln SUICIDIUM – självmord

Det är en true crime serie, storyn från början till slut är helt byggd på verkligheten. Vilket gör allt för mig i mitt skrivande så mycket mer givande och fängslande. Det är nu det hela börjar på riktigt 😱

Läs mer om serien HÄR

STEFANDI-OMNIA.COM

Nu i en månad, med framgång!

KATTSTRYPAREN Rum 419 har som ljudbok sedan releasen 1 juli 2020 legat högt upp på de flesta topplistor hos de mest välkända streamingtjänsterna för ljudböcker.

Under flera veckor på första plats över flest lyssningar per vecka.
Jag som författare är oerhört tacksam, glad och stolt över att så många lyssnare verkligen gillar storyn. Som fängslat er att lyssna på när Stefan Sauk dramaturgiskt framför storyn under 16 timmar och 16 min.

Tack ALLA ni som lyssnat och på olika sätt lämnat feedback och omdömen på min bok, Ni är fantastiska och ger mig kärlek för mitt författarskap. Ni är bäst!

Till er som ännu inte lyssnat på ljudboken, så hoppas jag att du tar dig den tiden att lyssna på Stefan Sauk. Han gör storyn så toppen bra bäst!