Kapitlen ”UTMÄTNINGEN” är klara…

UTMÄTNING

Kapitlen om själva dagen och förberedelserna för den oaviserade tillgångsförättning som övergår på plats i en utmätningsförrättning är nu färdig skrivna. Förrättning som omgärdas av stor sekretess och ett säkerhets tänk där kronofogdens förrättningsmän och polisen tagit höjd för att upprätthålla en hög säkerhet. Med närvarande poliser som bistår kronofogdens personal på plats, en uppbackning av ännu en polispatrull som inkluderar en hundenhet på ett par minuters avstånd från platsen. Tillgångar för stora värden mäts ut och tas med av två bärgningsbilar med släp, gäldenären och hennes sambo har tidigare uppträtt hotfulla fysiskt och verbalt.

Utmätningen inkluderar ett tiotal motorfordon på två olika adresser till ett värde om ett par tre miljoner, däribland en mycket exklusiv sportbil av märket Ferrari.

Ett tiotal fordon på två adresser blir utmäta för kvinnans skulder

Veckans fortsatta skrivande för mig gäller kapitlen i det som händer inne på Hotellet och Rum 419, helgen då den stora motorfesten och bilträffen Power Meet äger rum. Två personer går in på rummet tillsammans, endast en av dem kan gå därifrån. Vem är då personen?

Vad är det som händer i rum 419 natten mellan fredag och lördag?
//Stefan//
STEFANDI-OMNIA.COM