Sista ordet blev Pappa…

En annan bubbla

Som författare går man (i alla fall jag) in i en annan värld, i en så kallad ”bubbla”. Story, karaktärerna, händelserna osv. Där i bubblan lever man största delen av dygnets 24 timmar. Ibland i, ibland utanför. Jag har levt med denna bubbla i närmare 6-års tid. Bubblan som är sliten, Bubblan som är skrotig, Bubblan som luften någon gång gick ur. Men det har alltid funnits ett driv, ett mål som gjort att jag idag strax innan lunch skickade iväg det absolut sista kapitlet.

Så här tokglad blev jag då 🤪

//Stefan//

Som jag tidigare skrivit om, så har jag bestämt att sista ordet som skrivs i mina bokmanus kommer jag att rama in och hänga upp i skrivarlyan. I Hjärnvilja blev ordet LIVET, i boken Kattstryparen bev ordet PAPPA

Något absurt kan tyckas, vilket jag känner själv då jag ser de två orden ihop. Livet & Pappa

STEFANDI-OMNIA.COM

FEEDBACK, när den ÄR och kom som bäst…

Ännu ett Stadshotell

Efter en vecka som jag maximerat och presterat på absoluta toppen av min förmåga varje dag mellan 15-17 timmar per dygn. Så tog jag ett break idag lördag från allt skrivande, manus jobb och boktänk. Samtidigt så dyker ett nytt Stadshotell upp där jag befinner mig 😱

ALLT kändes lugnt, inga måsten dök upp 🤔inom mig. Jag kunde helt koppla av eftersom jag vet att mina fantastiska medarbetare i teamet, korrekturläsaren och redaktören jobbar på för fullt under helgen med förädlingen av mitt manus inför sättningen av boken som börjar nu på tisdag.

FEEDBACK från min fantastiska och underbara Redaktör🙏

I fredags kväll vid 21,30 fick jag mejlet från henne (redaktören) under tiden jag sitter och skriver på sista kapitlet som ska vara klart söndag kväll. Orden som får mig omedelbart lugn är tre, som gör att jag trycker på spara det jag skrivit. Öppnar istället upp redigeringsförslag för kapitel 34, kollar igenom, ändrar det jag behöver ändra, godkänner redaktörens förslag till ändringar. Sparar i ett nytt dokument Kap 34 (Korr 2), lägger in i Dropbox på mappen Redaktör och skickar länken till henne på mejlen. Jag tar samtidigt med detta mejl ledigt i 24 timmar med Redaktörens ord med mig i minnet.

SJUKT BRA SKRIVET!

Ha det så trevligt i morgon!’

Vilket vi absolut har haft det hela dagen med syskonbarnen , så nu blir till att sova och även njuta av det. I morgon söndag blir det sista kapitlet skrivet 👍

STEFANDI-OMNIA.COM

Jag har valt att skriva kapitel 33 sist av de drygt 40…

Sist av allt skrivs idag och i morgon kapitlet som jag väntat med för att ha allt med mig in i slutet. Vetskapen över de verkliga motivet/ motiven och uppsåt / uppsåten. Idag är jag helt övertygad om att jag har precis allt detta med mig in i skrivandet.

Det har snart gått exakt 6 år sedan jag bestämde mig för att skriva boken, 6 år sedan jag började jobbet med boken. Idag den 22 augusti 2019 börjar jag på det sista kapitlet, kap 33, i morgon 23 augusti 2019 skrivs det sista ordet i bokmanuset. Redan för flera månader sedan skrev det absolut sista ordet i boken. Eller mer DE SISTA ÅTTA ORDEN de som avslutar allt för läsaren.

Något helt annat ord avslutar mitt manusskrivande, vad det blir för ett ord denna gång vet jag inte än. I boken Hjärnvilja en fajt mot strokedjävulen blev det ordet LIVET

Jag har bestämt mig för att varje boks sista ord ska skrivas ned i versaler på ett vitt papper och ramas in och sättas upp i skrivarlyan som ett minne av en avslutad story och ett digert slutfört arbete.
Så får det bli👊

STEFANDI-OMNIA.COM