Ja, jag har läst boken…

Oktober 2019

Det tog mig 2,5 dagar att läsa igenom hela boken, de 491 sidorna. Jag som är en slow läsare vände blad på blad, även om jag själv skrivit boken. Det är en bladvändare av rang.

REKLAM TEST

Idag testades reklam affischen som i oktober kommer marknadsföra boken, prototypen sitter uppe på en yta, originalet kommer sitta på trettio ytor.

Du som inte fått plats på någon av releasefesterna, ej heller har förbokat ett signerat exemplar nu under september. Du ges möjlighet att köpa boken i bokhandeln, fysiska eller på nätet från och med 10 oktober 2019.

Förboka boken HÄR

Sista 149, av 490 sidor…

Sätter direkt nu denna morgon igång med att läsa de sista 140 sidorna, av det över 490 sidorna. 2,5 dagars läsning för mig som är en ”slow” läsare… men även om jag själv har skrivit boken så måste jag säga att även för mig är det en ”BLADVÄNDARE” storyn och spänningen som hela tiden växer och växer ju mer jag läser.
Får man verkligen säga så om sin egen bok?

JA, varför skulle jag eller någon annan författare inte få säga positiva saker om det man slitit arslet av sig för under flera år 🤔 avundsjukan är ingen sjukdom som jag tar hänsyn till, gör inte det du heller. Man måste få vara glad , eller hur? 😀😊🤗

STEFANDI-OMNIA.COM