PÅMINNELSE! En vecka kvar…

☝️PÅMINNELSE☝️

En vecka kvar nu på KAMPANJEN! Du kan köpa signerat inbundet exemplar av boken KATTSTRYPAREN Rum 419 för endast 143:- inkl frakt. Sista dagen för att ta del av erbjudandet är lördagen 29 februari. Första mars höjs priset med tjugo kronor. Så varför då vänta?

Du tar del av erbjudandet genom länken HÄR

Redan nu kan du ta ett första möte med de tre huvudkaraktärerna..

Kriminalromanserien i fem delar.

i kriminalromanserien LÄNGS VÄGEN DÖR VÄNSKAPEN.

De tre barndomsvännerna från Nacka, som senare i livet blir affärspartners. Där pengarna blir det som styr deras liv, så även vänskapen.

HÄR läser du mer om karaktärerna och lite om själva storyn.

Ser verkligen fram emot att ta tag i skrivandet av serien i fem delar (böcker), en start som jag planerar att köra igång nu i höst 2020.

//Stefan//
STEFANDI-OMNIA.COM

Åhå det ligger i luften, någonting är på gång…

åå det ligger i luften, kanske tiden blir lång….! Trots en jävligt ihållande förkylning, kraftig hosta, snorig och feber så genomförde jag igår söndag ett flera timmars långt möte på Espresso House i Norrköping. Eftersom det ligger någonting grymt häftigt i luften som är på gång, är det bara att bita ihop!

Nu inväntar jag bara på avtalet som är på väg in till mig😀👍🙏 Vad det är, kan jag ännu inte avslöja tyvärr, inte mer än att det är jävligt STORT för mig 🙈 som författare!

STEFANDI-OMNIA.COM