Fullt upp… NU är det klart!

AVTAL PÅ SKRIVNA👍

Fullt upp som vanligt idag, i början av veckan blev avtalet med digitala förlaget ingånget och underskrivet, så även är avtalet mellan förlaget och inläsaren.

Vem han är, får jag ännu inte avslöja, men jag kan säga som så att jag ÄR mer än nöjd😄 🔊Utgivningsdatum /releasen är satt till den 25 juni 2020, fy Fabian så spännande 😱 och kul det här kommer att bli 😄

Det är tuffa tider för den fysiska bokhandeln där pappersformat av böcker säljs, även nätbokhandeln av pappersböcker har fått sig en nedgång. Men däremot har digitala nedladdningsplattformarna fått ett kraftigt uppsving nu under virustidens intrång, alla digitala böcker finns i oändlighet, bara några klick bort. Uppgången som även var väldigt stor under år 2019.

E-boken släpps nu i maj 2020 och ljudboken som sagt i slutet av juni 2020.

Själv kastar jag mig in i världen med storyn och karaktärerna i true crime serien LÄNGS VÄGEN DÖR VÄNSKAPEN. Skrivandet startar nu i maj 2020 med del 1, då har jag manus jobb fram till hösten 2024 då femte och sista delen släpps. Ett skrivande jag verkligen ser fram emot.

STEFANDI-OMNIA.COM

En verktygslåda är alltid en verktygslåda tills att någon…

öppnar och tar tag i något av verktygen för att utföra något…

Fortfarande går uppdragsgivaren/beställaren, den som öppnade verktygslådan och tog upp verktyget, utföraren/utförarna på fri fot. De är ostraffade, än så länge!

Överfallet skedde söndagen 22 september 2019, uppdragsgivaren/beställaren var villig att betala över 200 000 kronor för att tysta mig som författare och stoppa utgivningen av min bok, med hjälp av ”verktyget”.

Pöbeln som kan dömas till mellan fem- och tio- års fängelsestraff, för synnerligen grov misshandel / allternativ mordförsök. Vi får se vad den närmsta tiden ⏳ har att bjuda dem på 📺, men betalade beställaren jobbet som verktyget utförde. Eller är det så att dagen då domen fallit så är straffet än högre för pöbeln än vad de själva tänkt sig från start.

STEFANDI-OMNIA.COM

Med den här boken och resan runt det som hände i mitt liv då gjorde så att jag vid flera tillfällen medverkade i morgonsofforna både i SVT 1, SVT,s lokalstationer och TV4, Sveriges radio och lokalstationer lite runt om i landet, i Söndag med Stina Wollter… etc
Du kan se och höra lite av det på min hemsida (om nu alla länkar är aktuella fortfarande). http://www.stefandi-omnia.com/media

Snart är det dags att synas igen, då i en kanal som jag aldrig tidigare medverkat i. Ännu så länge får jag inte berätta mer än så 😀

Som vanligt kör jag med Cliffhangers 😱😱😱

Men det här kommer även bli jäkligt spännande för mig!

STEFANDI-OMNIA.COM