Nu i en månad, med framgång!

KATTSTRYPAREN Rum 419 har som ljudbok sedan releasen 1 juli 2020 legat högt upp på de flesta topplistor hos de mest välkända streamingtjänsterna för ljudböcker.

Under flera veckor på första plats över flest lyssningar per vecka.
Jag som författare är oerhört tacksam, glad och stolt över att så många lyssnare verkligen gillar storyn. Som fängslat er att lyssna på när Stefan Sauk dramaturgiskt framför storyn under 16 timmar och 16 min.

Tack ALLA ni som lyssnat och på olika sätt lämnat feedback och omdömen på min bok, Ni är fantastiska och ger mig kärlek för mitt författarskap. Ni är bäst!

Till er som ännu inte lyssnat på ljudboken, så hoppas jag att du tar dig den tiden att lyssna på Stefan Sauk. Han gör storyn så toppen bra bäst!

Det är måndag 1 april 1996, dagen som formar honom till personen han blir som vuxen…

Den första april 1996 är Jonathan nio år och han lovar sig själv att han en dag ska få Göran att berätta sanningen…

Den verkliga sanningen och inte den lögn som Göran den första april berättade för Jonathans pappa Tony.

Ett löfte som han lovar sig själv i samma stund som han läser sin pappas avskedsbrev… Sanningen och ingenting annat än sanningen är det som gäller!

Göran Hagman, kommer aldrig att ges någon annan möjlighet än den att berätta sanningen för Jonathan. Han kommer ändå att dö i tron att om han säger sanningen så kommer han att förlåtas och…

Jonathan har väntat så länge på dagen då han ska få se honom dö i tron att han ska benåda honom, att han ska få leva vidare!

Jonathan Skoglund

Han har redan som tioåring insett vad lögnerna hade för syfte för Göran, det var absolut inte för att inleda ett kärleksfullt förhållande med Anna. Inte alls låg det till så att Göran älskade hans mamma och att de två hade haft ett längre förhållande bakom hans pappas rygg. Den lögnen lade han till endast för att Tony skulle ta sitt liv måndagen den 1 april 1996. Men varför?

Jonathan och hans vänner blir med åren allt mer effektiva på att skaka fram sanningen ur dem som tror sig då få överleva… bara de säger som det är.

Det känns oerhört fantastiskt att äntligen vara igång med skrivandet på riktigt igen, jag har låtit en person läsa prologen och kapitel 1, en person som jag litar väldigt mycket på, en person som har känslan för denna typ av shanger inom bokvärlden.

Den feedback jag kommer få kommer vara oerhört värdefull för mig och mitt skrivande av de fem böckerna i serien, LÄNGS VÄGEN DÖR VÄNSKAPEN

Nu är jag igång på riktigt❗

STEFANDI-OMNIA.COM

Norrköping en vanlig sommarkväll…

Fantastiskt trevligt besök av min syster och man, blev en rundtur kring Motala Ström, besök i kaktusparken, laxtrappan och middag på PappaGrappa terassen. Där vi spontant stötte ihop med två par ljudboksfantaster. Blev lite gruppselfies och samtal i och kring min bok. Väldigt trevligt att bli uppvaktad som författare och påvisad uppskattning från de fyra som älskar ljudböcker och framför allt den shanger som KATTSTRYPAREN Rum 419 ingår i, då deras favvo psykopat är Silfverbielke serien 😱

En kväll på stan i Norrköping, kan vara fylld av positiva överraskningar 🙏👍