2020, vilket år det har varit!?

NEJ, jag tänker inte gå in på den händelsen som drabbat hela världen i stort och i smått. Det som vi dagligen under hela år 2020 levt med på olika sätt, just det på olika sätt. Därför släpper jag helt mina offentliga tankar om den biten här och nu.

Över 27 000 streamade lyssningar

Jag gläds åt det för mig ofattbara året 2020 för mig som författare. Dagen D, som blev den 1 juli. Onsdagen 1 juli 2020 som för evigt förändrade mitt liv, dagen då ljudboken släpptes lös på streamingtjänsterna, näthandeln och biblioteken. Snabbt tog sig boken in på listorna på de tre största streaming platserna. Listor som: Spännande nyheter, Trendar just nu, Veckans mest lyssnade, Topplistan, Månadens mest lyssnade i juli, Årets 10 bästa ljudböcker 2020…

Att hamna på första platsen på Spännande nyheter, fjärde plats på Trendar just nu, på sjunde plats på Topplistan, på första och andra plats på Veckans mest lyssnade, på andra plats på Månadens mest lyssnade och på första plats som årets bästa ljudbok. Före svenska och internationella storheter som: Delia Owens, Sofie Sarenbrant, Anders Roslund, Marie Jungstedt, Cilla & Rolf Börjlind, Camilla Läckberg, Lars Kepler, Sammy Jeridi, Buthler & Grimwalker, Emelie Schepp, Dag Öhrlund mfl…

Vald till 2020 års bästa ljudbok

Som rubriken lyder:

2020, VILKET ÅR DET HAR VARIT!?

Nu ser jag fram mot det nya 2021.

STEFANDI-OMNIA.COM

PROLOG…

Idag delar jag med mig av prologen till första delen av de fem delarna i serien LÄNGS VÄGEN DÖR VÄNSKAPEN
Delen som har titeln SUICIDIUM (självmord) Finns på bilder att klicka på för större läsbara format eller så väljer du att läsa i ett PDF dokument som finns via länk i inlägget här nedan om bilderna är svåra att läsa texten på.


Det är ett ”råmanus” alltså inte ett redigerat och färdigt manus. Jag tar gärna emot synpunkter och feedback på vilken känsla som inledningen till boken väcker inom dig. Typ vill du veta, läsa/lyssna mer på storyn?

Alltså är texten så pass intressant att du verkligen vill ta hela boken till dig?
Skicka gärna dina kreativa åsikter till:

stefandi-omnia@outlook.com
Använd ämnesrad : PROLOG

Oerhört tacksam blir jag för din feedback och kommentarer
Mvh Stefan

Prolog sid 1 av 2
Prolog sid 2 av 2

PDF format klicka på ladda ner länken

Okej, jag kunde inte hålla mig ifrån…

Det gick lite drygt ett dygn innan längtan tillbaka blev för stor❗ Under tiden min man gav sig iväg till gymmet tog jag stegen in i skrivarlyan för en stund ihop med dem tre vännerna. Det är i tiden då karaktären Sergio Roncelli kliver in i storyn och börjar att få ta lite mer plats, då handlingen börjar gå mot slutet av den första delen med titeln SUICIDIUM.

Vänskapen som växer sig än mer stark i del två i serien om fem böcker. Titeln på del två avslöjar jag ännu inte.

STEFANDI-OMNIA.COM