TRILOGIN VIRUSNOVA, EN TERRORCELL I FÖRETAGET VIRUSNOVA AB

 TRILOGIN

Personen bakom VIRUSNOVA AB, Ahmed Noudiye och företagets forskning att bekämpa ett smittsamt virus är i verkligheten något helt annat än vad fasaden på VIRUSNOVA AB utåt visar upp. Ahmeds nära kontakter med finansfamiljen Bin Ladin som rör sig fritt i hela regionen Mellersta Östern, sägs utåt vara familjen Bin Ladins stora ekonomiska stöd till virusforskningen inom VIRUSNOVA AB. Stödet för att lyckas bekämpa det smittsamma dödliga viruset som sprider sig i Nordafrika och Mellersta Östern.

Ahmed och familjen Bin Ladins verksamhet i företaget VIRUSNOVA AB är att bygga upp en terrorcell, som ska sprida det dödliga viruset i en samordnad attack mot norra Europa. I landet Sverige den 10 december 2025, Stockholms Konserthus och Karolinska Sjukhuset i Solna är målen för attackerna. Terrorcellen har fått namnet VIRUSNOVA.

Genom årligt forskningsstöd från EU och Karolinska Institutet på över 30 miljoner kronor samt nyemissioner i företaget VIRUSNOVA AB har finansieringen till terrorplanerna samlat in över 100 miljoner svenska kronor. Plus familjen Bin Ladins pengar så är finansieringen sedan länge klar och det finns inget som kan stoppa terrorcellen VIRUSNOVA från att våldta Norra Europa på ett brutalare sätt än vad terrorn gjorde med USA den 11 september.

Blödarviruset BASV. Den som smittas av viruset dör inom 3 dagar. Viruset smittar luftvägen och direkt kontakt med öppna sår.

Sverige, Norden, EU och världen kommer under decennier att lamslås då inga mediciner finns att ta till för att rädda någon av alla de tiotusentals personer som har smittats av viruset, som attacken den 10 december avser att uppnå. Hela EU ska ses som en enda stor smittohärd av det dödliga viruset i minst ett halvt sekel är Ahmed Noudiye och familjen Bin Landins vision med attacken. Det orena folket i norr ska ta lärdom!

Läs mer om trilogin på min hemsida här:

MINA BÖCKER

//Stefan//

stefandi-omnia.com