TRAILER och KORTFILMSDOKUMENTÄR

I höst 2017 kommer en Trailer att spelas in, den kommer att användas i samband med att boken släpps i slutet av november 2018. Igår blev det klart med den manliga modellen som ska vara med i trailern och på bokomslagets framsida. Jag är mycket nöjd med modellen jag valde ut och jag är övertygad om att han kommer bli bäst på att göra det han är anlitad till att göra. Fotografen som är anlitad för att ta bilden till bokens framsida kommer från Stockholm och har jobbat med många storheter inom film och bokvärlden, så det ska bli inspirerande att jobba med honom.

Filmaren av Trailern och Kortfilmsdokumentären kommer härifrån Östergötland och har även han jobbat med denna typ av filmer inför boksläpp. Att jag känner honom sedan tidigare är bara ett plus för att allt ska flyta på eftersom vi ska jobba en längre tid ihop med filmerna.  

Trailern kommer bli ca 30 sekunder lång och ha ett högt tempo som kommer ha specialskriven musik för att höja effekten av budskapet som ska fram. Det kommer bli väldigt intressant att följa denna process från start till mål där jag är den som helt och fullt ut bestämmer vad som ska hända i Trailern.

Kortfilmsdokumentären spelas in under en längre tid, filmaren kommer följa med mig på platser jag besöker där händelserna i boken utspelar sig. Jag kommer på plats berätta i filmen lite av de faktiska händelserna som utspelats sig just där på platserna i verkligheten. Filmen kommer bli mellan 20–30 minuter, beroende på kostnaderna. Budget för bokens kostnader skall hållas säger förlaget. Så det är bara att lyda.  

Nu söker jag den kvinnliga modellen och jag ringde henne idag, så nästa vecka får jag besked om hon vill vara med.

Boksläppet är planerat nu till att ske i slutet av november 2018 i Stockholm, det kommer bli lite speciellt upplägg på hur och var jag och förlaget kommer släppa boken. Men det kommer bli bra, det kan jag lova!

I morgon händer något väldigt intressant som jag ser fram mot att få ta del av. Prisförslaget på ny reklam på min bil.

// Stefan Di-Omnia//

STEFANDI-OMNIA.COM