VÄLKOMMEN till BOKbloggen

Välkommen till BOKbloggen

 

BOKbloggen skriver jag för dig som vill veta lite mer om mina pågående bokprojekt. Bloggen ger dig som läsare chansen att följa med till platser där handlingen i manuset utspelar sig. Platser där jag tagit bilder som jag har för att kunna i detalj beskriva platsen, miljön och detaljer som annars vore omöjligt för mig att ha i minnet under hela skrivprocessen. Jag skriver böcker som är baserade på verkliga händelser, så nära verkligheten jag kan komma. Men allt material som jag får fram i mitt researcharbete kommer inte att få plats i den färdiga boken, lite av detta material skriver jag om på BOKbloggen.

Här på BOKbloggen använder jag mig av kategorier, boken jag skriver inlägg om har på BOKbloggen en egen kategori med delar av bokens titel. Typ som KATTSTRYPAREN eller NÄR LÖVEN. Varje boktitel har också en hashtag # med hela bokens titel, typ som #KATTSTRYPARENRUM419 eller #NÄR LÖVEN FALLER, så det blir lätt för dig att följa med i alla inlägg som handlar om den bok som du vill läsa mer om på BOKbloggen.

Jag hoppas du tittar in här ofta, BOKbloggen som nu har dagligen över 750 unika besökare. Besökare som följer min skrivprocess med kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419 och biografin om Carina Frödins liv. Carina som klassas som Sveriges farligaste kvinna och avtjänar ett livstidsstraff på kriminalvårdsanstalten Hinseberg. Jag besöker Carina två gånger i månaden i fängelset där vi arbetar med hennes bok NÄR LÖVEN FALLER. Carina har fått öknamnet ”SVARTA ÄNKAN” för att i en storsäljande rubrik skapad av media i en myt om hennes farlighet.

Då finns det betydligt farligare kvinnor som går fria mitt ibland oss, min kriminalroman handlar om det så kallade ”HOTELLMORDET” är beviset på att så är. Den kvinnliga karaktären i boken är psykopaten som ingen vill träffa, ondskans dotter är barnet som planerar att förgöra och förstöra livet för alla de som är lyckligare än hon själv. Lyckan som hon ser i pengar, andras pengar som hon tar till alla medel hon kan ta till för att komma över. Mord är bara en bit på vägen mot hennes fullständiga lycka.

Så många är de som hotats och tystats för stunden, men också för all evighet. Dottern gör ingen skillnad på barn eller vuxna, ej heller undkommer hennes eget kött och blod att straffas. Hon ler och njuter då hon ser offrets ögonvitor sakta spricker i för henne vackra blodröda punktformade mönster. Den makten är för henne det ända hon verkligen kan älska mer än pengarna hon får och sig själv. Älskar känslan i att hon är bara den som avgör om det är dags för att snabbt släppa på trycket eller låta person långsamt dö…

Kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419 första inlägg på BOKbloggen skrev 21 juni 2015. Utgivning sker i månadsskiftet november/december 2018. Här på BOKbloggen läser du redan nu om den fruktade ondskans dotter…

 

Ha det bäst!

Vänligen
Writer Stefan Di-Omnia

stefandi-omnia.com