Min speciella tavla ger mig full koll, på allt som ska vara med i boken

Väldigt nöjd med min Whiteboard där jag har full koll på tider, händelser, karaktärer och ser mönstret i vissa händelser som sker för att annat har skett tidigare.  

Kriminalromanens material har jag sett till att jag alltid har full koll och överblick på från mitt skrivbord i författar lyan. Jag ser allt så mycket tydligare, systemet med röda, gula, gröna, svarta, blå, vita pluppar går jag inte in på. Men de röda stora plupparna är huvudhändelser som ligger som grund till annat som händer.

Jag behöver inte längre ta fram mappar på datorn eller ur arkivskåpet utan bara blicka upp på tavlan, så har jag full koll. Spar oerhört med tid och skrivflytet infinner sig direkt, vilket är underbart. Har hittat ett bra upplägg för mig att jobba utifrån.

Så nu kör jag vidare med fullt fokus på skrivande av manus.

Idag hade jag ett givande samtal med den ansvarige personen för ett större bokevenemang där jag ska medverka och berätta om mina två pågående bokprojekt. Kriminalromanen Kattstryparen rum 419 och biografin om Carina Frödins liv När Löven Faller. Evenemanget sker i slutet av detta år.  Jag kommer berätta mer om detta närmare inpå.

Tack alla ni som hört av er på telefon, mejl och gett positiv respons gällande mitt researchjobb som nu också uppmärksammats av media.  

// Stefan Di-Omnia//

STEFANDI-OMNIA.COM