Marknadsföringsarbetet rullar på med planering för bästa tänkbara slutprodukt, snart dags för dagar för filmning och fotografering…

Jobbar i dagarna med informationsdokumentet som ska skickas ut till samtliga medverkande i projektet till boktrailer inspelningens första filmning och fotograferingen av bokomslaget som kommer ske nu i november 2017.Stillbildsfotograf och hans assistent, filmfotograf och hans assistent, producent, regissör, sminkör, modell, statister och lokalansvariga.

Alla personer som nämnts här ovan medverkar i den första av flera inspelningsdagar som är ett av många steg i marknadsföringen runt min kriminalroman KATTSTRYPAREN Rum 419, boken som släpps i slutet av november 2018.

Fotograferingen av bokomslaget och författarporträtt fotas under två dagar här i Norrköping. Bilder som ska användas delvis till boken men även som annan marknadsföring inför och efter boksläppet.

Boktrailern kommer spelas in på flera platser runt om i Sverige under sex månaders tid. Första inspelningsdagen blir här i Norrköping nu i november, vilket är en scen som kommer finnas med mitt i själva trailern, men som nu filmas först av allt. Detta för att spara tid, kost-nader och nyttja modell, fotografer, assistenter, sminkör, producent och regissör och statister på bästa tänkbara sätt.

Det gäller att ha full koll på planeringen och tänka i flera steg framåt, bakåt, åt sidorna och uppåt. Så grymt inspirerande jobb som bryter av lite i mitt skrivande som jag håller på med också. Så här funkar denna bransch, sen är det så att denna bok är min entrébiljett intill denna genre av litterära stilart som kriminalroman och deckare är. Därför är jag oerhört angelägen om att det är jag som ska ha insynen och bestämmandet i allt som sker runt denna bok.

Att lyckas handlar mest om kontroll hela vägen från start till mål. Precis såsom ABBA Björn Ulvaeus har som fast punkt i sitt arbete med allt han företar sig.

”Vill du att det ska bli som du haft som mål, drömmar och fokus på att det ska bli, så måste du vara med i bestämmande position och full kontroll på allt hela vägen fram till den färdiga slutprodukten”.

Jag har anammat denna Björns grundfilosofi för att själv kunna lyckas ända fram till slutprodukten med denna bok.

Sen har jag även valt mina medarbetare med omsorg och utgått ifrån att bara jobba med proffs som kunnat uppvisa vad även de har lyckats med som färdig slutprodukt. Så det här känns väldigt bra! 

Jag är helt övertygad om att nå ända fram, trots att ”någon” hela tiden försöker stoppa upp, lägga krokben och helt stoppa boken om ett mord. Sånt gör mig bara ännu mer fokuserad och målmedveten att nå slutmålet med att få fram den bästa tänkbara produkten. Kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419.


Jag vill även passa på att tacka denna  ”NÅGON”

Tack du snälla ”DU” för att du ger mig så mycket mer kraft, bränsle och målmedveten fokus på att lyckas som författare med min bok. Du vet inte hur mycket detta betyder för slutresultatet som nu med din hjälp blir en ännu bättre bok. Eftersom oftast den som känner sig träffad alltid skriker högst så blir allt bara ett kvitto för mig på hur rätt allt jag skriver är i verkligheten.  

TACK bästa ”DU”, så grymt mycket för dessa gratis boosters!  

// Stefan Di-Omnia//

STEFANDI-OMNIA.COM