Jag gjort idag? BOKRELEASE planering = bokning av lokaler

PLANERING i god tid

Om ett år är det dags för boksläpp av kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419

Det är sedan länge bestämt att boken ska släppas i månadsskiftet november/december 2018 och att det sker under två releasesläpp. Det första sker i Norrköping 28 november 2018 och det andra sker i Stockholm 8-11 december 2018.

Norrköping  28 november 2018

I en 1700-tals lokal vid Gamla Torget kommer ett trettiotal inbjudna gäster att få vara med då boken släpps här på min hemmaplan.


gamla stan i stockholm 8-11 december 2018

I en lokal vid Stortorget i Gamla Stan kommer ett större releasesläpp att ske under fyra dagar. En dag av dessa fyra är endast för branschfolk och media som bjudits in. De övriga tre dagarna är för allmänheten och då gäller drop-in på angivna öppettider. All information om denna bokrelease kommer finnas på EAST Förlags hemsida och även på min hemsida och övriga sociala medier som vi finns på.
Det känns helt rätt att vi kör releasen denna tid på denna plats med tanke på att den välbesökta julmarknaden då är i fullgång och att lokalen ligger endast 50 meter ifrån Stortorget. Besökarna passerar lokalen på väg till och från julmarknaden. En bok som julklapp brukar vara ett bra val, eller?

Det kanske kan ses som överplanering att vara ute i så god tid, men lokalerna är redan nu fullbokade hela 2018 fram till november. Så nej, det är inte att vara ute i god tid. Det är att vara ute i precis lagom tid för att allt ska fungera hela vägen in i mål.

Det här är lite av det jag har gjort idag, övrigt har varit att jag skrivit och även redigerat lite på manuset till kommande kriminalromanen.

Writer Stefan Di-Omnia


STEFANDI-OMNIA.COM