En helt annan stil och upplägg på BOKblogen kategorin KATTSTRYPAREN & #-tag #KATTSTYPARENRUM419 år 2018…

Hej,

som du säkert har sett så har hela BOKbloggen fått ett helt nytt utseende, jag hoppas att du är lika nöjd med detta som jag är. Jag är nämligen supernöjd!

Det är inte bara utseendet som har ändrats kraftigt på, även upplägg av innehållet, inför utgivningsåret 2018 av min kriminalroman KATTSTRYPAREN Rum 419, skrivs på ett helt annat sätt. Boken släpps på den första bokreleasen 28 november 2018 i Norrköping och på den stora releasefesten 8–12 december i Stockholm. Mer information om releaserna finns att läsa mer på EASTFORLAG.COM

 

Tidigare inlägg har handlat mycket om mitt researcharbete, uppgifter som jag fått fram då jag sökt efter det som hänt innan den dagen, hänt den dagen och hänt fram till två år efter den dagen. Sedan en tid tillbaka så är researcharbetet avslutat, jag har allt material som jag önskat mig. Och mycket mer än så!

Vill tacka alla er som hjälpt mig med ovärderliga uppgifter under hela de fyra år som arbetet med att ta fram sanningen har pågått. Jag vet att ni är många som följer BOKbloggen, många av er har hört av er till mig med oerhört värdefulla uppgifter som ni sitter på. Efter vissa inlägg har fyra-fem personer hört av sig på mejl eller på telefon med nya uppgifter eller bekräftat de uppgifter som jag skrivit om, eller med helt nya uppgifter.
Jag har alltid fått uppgifterna bekräftade av minst två personer oberoende av varandra, det jag inte fått bekräftat på detta sätt har jag lagt åt sidan. Boken måste skriva så nära den verkliga sanningen som jag någonsin kan komma. Så vad är sanningen i det som skedde i rum 419?

Inläggen som nu kommer att läggas upp här på BOKbloggen kommer till största delen handla om delar/textrader ur det oredigerade bokmanuset, teasers som används mycket inom filmvärlden. Teaser betyder ”retare” och kommer av att man ska reta publiken att vilja se filmen, i detta fall att vilja läsa boken. Till texten kommer även någon bild att läggas upp som förstärker texten som läggs ut.

Du kanske undrar varför alla tidigare inlägg har tagits bort, eller inte längre finns kvar. Ja det kan säker flera undra och ha sina ”troende” åsikter om, men det är bara jag som vet varför. Och här är förklaringen;

Om jag vill ta reda på hur reaktionerna blir från vissa håll då känslig, för dem, information läggs ut så kan jag lugnt säga att vissa svalt hela stycket vid varje enskilt tillfälle då betet lagts ut. Både här och på Flashback tråden om hotellmordet har dem där ”vissa” huggit på kroken. Så kraftigt att ”vissa” iklätt sig självmant en påhittad fiktiv och inte allt för smickrande personlighetsstörd karaktär. Men låt så vara tänkte jag, låt så vara om ”vissa” är benägna att ta på sig en karaktär som ändå bara är en påhittad karaktär på min BOKblogg.
Det är rent ut sagt komiskt att ”vissa” gått in för karaktärsrollen så kraftigt att de polisanmält mig för grovt förtal och med en förundersökning (FUP) på över 541 sidor. I denna FUP finns redan alla inlägg på min BOKblogg och andra sociala digitala plattformar skärmdumpade. Så att jag valt att plocka bort tidigare inlägg har ingenting alls med anmälan att göra. Jag tog bort inläggen eftersom syftet med inläggen redan uppnåtts med råge. Nu vet jag att ”vissa” dagligen följer mig och varje ord jag skriver, jag vet att man självmant ikläder sig påhittade karaktärsroller.

Så nu när jag vet, hur tänker jag skriva den färdiga boken om det verkliga mordet då?
Ja det svaret finns att tillgå dagarna då boken släpps om knappt ett år, 28 november 2018 i Norrköping eller 8–12 december 2018 i Stockholm.

Det skrivna ordet går aldrig att tysta, så jag kommer inte att viska i manustexten jag dagligen skriver om mordet på Stadshotellet.

KATTSTRYPAREN Rum 419
    

Om du är intresserad av delar av den verklighet som andra skriver om så hänvisas till texterna i Flashback ämnet HÄR

 

 

// Stefan Di-Omnia//

STEFANDI-OMNIA.COM