Över 2400 visningar, de digitala sociala plattformarna ökar ständigt! Medans jag sitter och skriver manus…

Video filmen har för mig blivit en succé!  På nio dagar har den visast mer än 2400 gånger!

Jag ville ju öka antalet besökare, gillare, följare etc på mina digitala sociala plattformar och det har lyckats mer än vad jag förväntade mig att det skulle göra. På instagram har över 1900 personer sett filmen och på Twitter, Facebook och här på BOKbloggen har den säkerligen visats dubbelt upp! Så de 2400 gångerna jag skrev i rubriken till detta inlägg är väldigt lågt räknat, för det är så mycket mer!

Se filmen här:

Under tiden allt detta sköter sig helt själv så har jag kunnat koncentrerat mig på att skriva manus till Kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419. Vilket jag tycker är helt fantastiskt att kunna göra och marknadsföringen v mig som författare ändå rullar på, det känns gött. Jag måste ändå säga att sedan en tid tillbaka så har en av Europas bäst säljande och mest respekterade författare börja ge mig feedback på det jag skriver. Författaren tar sig tiden att översätta allt med Google eftersom alla mina inlägg gör jag på Svenska.

 

Med över 20 miljoner sålda böcker i kategorin  kriminalromaner och hans böckerna är utgivna i 37 länder. Att få hejarop från en sådan stor författare känns väldigt stort för mig, eftersom det sker innan jag ens gett ut min första kriminalroman!

Så nu i jul och nyårshelgen ska jag passa på att lyssna på en av hans böcker som ljudbok. Ska bli grymt intressant om jag kan inspireras att ta in något i hans sätt att skriva och beskriva det som sker i denna kategori av böcker.

 

Ha det bäst!
Kram
Stefan

STEFANDI-OMNIA.COM