SEKRETESS…OM DET SOM SKER I DETTA NU!

SEKRETESS

det finns en

lag

Sedan maj 2016 har jag varit tyst, sedan maj 2016 har väntan på denna dag varit lång. Nu är den väntan över, men jag kommer fortfarande att vara helt tyst om det väntan innebär. Jag lägger fullständig sekretess på vad innehållet är. De som behöver veta, vet genom att jag personligen har givit den informationen. Bara jag vet vilka dessa personer är. Det är liksom bäst så!

Nu när jag helt kan släppa att delge utredare, polis, åklagare, konkursförvaltare etc. allt material jag har gällande ekobrotten då flertalet av dessa utreds för fullt känns det verkligen gott. Då redan nu en stämning om 3 miljoner ligger i Lunds Tingsrätt och fler är på väg in samma väg, men även till andra tingsrätter. Nu kan jag nästan helt koppla bort, den biten, men jag kommer då och då hålla koll så att allt sköts på bästa sätt.

Fyra motiv till att mörda, tre av dessa ekonomiska, de tre ekonomiska motiven som nu utreds av ekobrottsmyndigheten. Ett fjärde motiv som är… Nästkommande vecka överlämnar jag allt jag vet om fjärde motivet i säkra händer. Händer som även säkrar upp de tre ekonomiska motiven ihop med utredarna i den delen. Just den möjligheten finns nu att samtliga fyra motiv blir det som gör det möjligt att få mördaren åtalad för mord. Hur, vem och var kommer jag inte säga något om, men jag vet att jag från och med nästa vecka bara behöver ägna mig åt mitt eget arbete till att skriva färdigt manuset till min kommande kriminalroman. Det ska bli oerhört skönt och avkopplande att bara vara författare, även om jag någon gång då och då behöver bistå med kompletterande uppgifter. Jag har trotts allt oerhört mycket material efter 4,5 års researchjobb, material som inte bara handlar om uppgifter till mitt manus utan uppgifter som mer ska ingå i en mordutredning.

Så utan att säga för mycket, utan att avslöja något så säger jag så här: ”Om jag tidigare varit 100% säker på att mördaren skulle gripas, häktas och åtalas under år 2019 och sedan dömas år 2020 till en lagvunnen dom till livstidsfängelse för mord.” Så är jag nu 120% säker på att så blir fallet.

Det har nämligen jobbats hårt i det tysta den senaste tiden, i helgen som va föll allt på plats.

Nu ska jag andas ut, suga in ny luft, jobba med manus och lagom till nästa helg här på BOKbloggen skriva ett ”ÖPPET BREV” direkt till mördaren, brevet som jag vet att mördaren kommer att läsa då mördaren läser allt som jag skriver i alla sociala plattformar. Där mördaren hela tiden försöker tysta det fria ordet och den yttrandefrihet som finns i landet Sverige. Säg mig varför skulle en oskyldig hela tiden hävda att det är han, den där jäveln, den jävla författaren som pekar ut mig som skyldig i allt han skriver det handlar om mig… Skulle en oskyldig självmant ikläda sig en fiktiv (påhittad) karaktärsroll som beskrivs som ett monster, en psykopat, en mördare och säga att allt som skrivs handlar om mig. Skulle en oskyldig ta på sig den rollen eller ens känna att karaktären byggs på mig, jag som är helt oskyldig. NEJ, aldrig skulle den oskyldiga ikläda sig eller förknippas med något sådant. Eller vad tror du?


Ja vad tror du som läser denna BOKblogg om den saken? 

//Stefan//

 

STEFANDI-OMNIA.COM