Vad ÄR en kattstrypare, och hur fungerar den…

KATTSTRYPARE

buntband i plast

SJÄLVMORD

/

MORD

Till alla ni som undrar vad en KATTSTRYPARE är.

Så här ser den ut, och så här funkar den. LYSSNA PÅ DET KUSLIGA LJUDET!!

 


Började dagen idag med morgonkaffe ihop med lite kunskaper om förundersökningens utredningsmetoder, denna dag INRIKTNINGEN

Denna vetskap är oerhörd bra kunskap för oss författare som skriver deckare, kriminalromaner, kanske Läckberg borde ta del av någon gång 👊🧐 där brister kunskapen kraftigt!

Jag går i mördarens fotspår för att kunna veta hur polis och åklagaren i Västmanland kraftigt brustit i sin förundersökning. VARFÖR greps inte mördaren omedelbart på plats på hotellet förmiddagen 7 juli 2013, utan fick vara på fri fot i över 3 månader!

Har buntbandet dragits åt, så går det absolut INTE att lossa utan ett verktyg som, avbitare eller kniv. Inget av dessa verktyg fanns på rum 419 då bandet drogs åt. På mindre än 9-sekunder är offret medvetslös🤨 vid en strypning där båda pulsådrorna på halsen stryps på tillförsel av blod och syre till hjärnan. Om mannen sov så tar det ca 2-3 sekunder att vakna och sen förstå vad som är på väg att hända, och då har redan medvetslösheten påbörjat.  

Mannen hittas liggandes uppe på sängen i ryggläge, helt naken förutom buntbandet runt halsen.
Jag har själv försökt att sätta mig in i hur mannen skulle haft möjligheten att utföra ett självmord med hjälp av ett buntband i plast. Har lagt mig själv på rygg i min säng, försökt att på flera olika sätt att med hjälp av min högerhand fejkat olika platser på halsen där strypningen (hylsan har sitt fäste) och inte på något sätt fått till en bra vinkel, en tillräcklig kraft i draget som blir en ”negativ rörelse” i alla lägen. Jag drar handen rakt ut ifrån halsen eller längs med halsen åt höger. Alltid ifrån mig och aldrig mot mig (där största kraften finns i en rörelse).

1)

Drar jag ifrån halsen rakt ut så dras bandet endast åt i nacken, vilket inte får en stryp effekt!  

2)

Drar jag som högerhänt handen längs med halsen åt höger så förflyttar sig hylsan till högersidan av halsen och drar då åt bandet runt vänster sida av halsen mest. Mannen är högerhänt.

3)

Drar någon annan (mördaren) åt bandet med sin högerhand (den misstänkta mördaren är högerhänt) och mördaren står på mannens vänstra sida eller sitter på mannens bröst och drar åt, så hamnar hylsan på mannens vänstra sida av halsen. Mördaren kan inte stå bakom sängen då där är väggen. Mannen sov alltid på höger sida i sängen om man står framför sängen och tittar. Utgår man från detta så måste mördaren befunnit sig på sängens högersida = mannens vänstra sida då han ligger på rygg. Hylsan sitter då på vänster sida av halsen, vilket gör det helt möjligt att det skulle vara ett självmord.

Så för att vara helt säker på mina slutsatser så kommer jag idag göra en rekonstruktion om det är möjligt att själv dra åt bandet och ta sitt liv liggandes på rygg. Jag anser det helt omöjligt att så göra eftersom du 1) inte får den kraft som behövs i rörelsen. 2) Bandet dras åt på felställe = i nacken.

3) Står mördaren upp på höger sida om sängen eller sitter på mannens bröst och drar åt bandet, är allt möjligt att strypningen gått till på det sätt som även styrks av obduktionsrapporten som rättsläkaren konstaterat att skadorna på hals in och utvändigt påvisat.

 

Ja jag har verktyg och säkerheten som krävs för att inte strypas till döds.

 

Få se vad rekonstruktionen påvisar i verkligheten 🤔, jag kommer inte att redovisa resultatet av förklarliga skäl som jag inte i dagsläget kan gå in på. Men eftersom polisen i Västerås mig veterligen inte har genomfört en rekonstruktion i någon del =självmord eller mord, så torde dem ligga väldigt risigt till i deras slutsatser och bevisning över hur allt gått till. Är det verkligen möjligt att ta självmord på detta sätt?  

Nej är min uppfattning, redan innan testet har genomförts!

//Stefan//

STEFANDI-OMNIA.COM