Gruppen; DÄR BAKOM KULISSERNA

Jag värnar om det fria ordet, om den svenska yttrandefriheten, och jag avskyr censur!

Så sedan en tid tillbaka är det därför jag har en hemlig grupp på Facebook där bara speciellt utvalda medlemmar får vara en del av gruppen  ”DÄR BAKOM KULISSERNA” där inga ord tystas eller censureras. I och med detta så vågar människor skriva öppet, så då tystnar aldrig det fria ordet. Jag värnar fullt ut över skribenters yttrandefrihet. 

Gruppen ”DÄR BAKOM KULISSERNA” är en hemlig grupp. Bara medlemmar kan hitta gruppen, se vilka personer som är med i den och vad medlemmarna och jag publicerar. INGA andra utanför denna grupp kan se någonting av den. Gruppen växer stadigt och har idag närmare 100 aktiva medlemmar.

Jag är den moderator som endast kan godkänna nya medlemmar, vilket jag gör efter noggranna kontroller av personen som vill bli medlem i gruppen. Är personens Facebook sida inte en öppen sida eller har den dolda vänner, eller vänner som har anknytning till personer som jag inte anser är okej håller jag också koll på. Kan även kolla på fler sätt om jag känner mig osäker på personen som vill komma med i gruppen.  Jag som moderator har stenkoll på gruppen så att gruppen, dess medlemmar och innehåll hålls hemligt , inga andra personer ska heller kunna genom delningar, skärmdumpningar få vetskap av vad jag eller andra medlemmar delar med oss av ”där bakom kulisserna” . Allt material är upphovsrätts ägda av mig, eftersom allt handlar om en av de böcker jag skriver på eller böcker jag planerar att skriva.

Vill du bli medlem, så är första steget in att GILLA min officiella Facebook sida, skicka sedan ett PM till mig på den sidan att du vill bli medlem. Länk till min officiella sida hittar du längst ned i vänstra hörnet på min hemsidas första sida som finna HÄR

Tänk på att det kan ta en månad eller fler för att bli godkänd som medlem, så ha tålamod. Har du inte fått okej inom 6-månader så är du heller inte okej för denna grupp.


Glöm aldrig att ha det alltid Bäst, i morgon kan det vara försent!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vänligen
Stefan Di-Omnia