Det här är kriminalhistoria som kommer slå det mesta. Johanna Möller är typ Rödluvan, denna kvinnliga huvudkaraktär byggs på den kvinnliga motsvarigheten till…

 Hannibal Lecter.

Min kommande kriminalroman KATTSTRYPAREN Rum 419 är helt uppbyggd på verklighet. Många gånger skrämmande och oförstående grymhet. Den kvinnliga huvudkaraktären får läsaren lära känna från år 1981 då hon är 12-år. Fram till 16 juni 2015 då hon är 46-år har den oförklarliga döden inträffat för personer i hennes direkta närhet. Döden som kommit lägligt på besök allt för många gånger för att av någon kunna ses som en slump!

 

I dryga 4,5 år har jag jobbat med research gällande denna bok, då till och med jag ibland ställer mig frågan ”kan detta vara möjligt” då har jag läst dokumenten jag fått fram och först då inser jag att JA det är möjligt, för det har hänt på riktigt.

I min hemliga grupp på Facebook som heter DÄR BAKOM KULISSERNA så delar jag med mig av dokumenten till gruppens medlemmar, så att även de får vetskap om att det som hänt är den grymma verkligheten.

Jag kan inte göra det mer öppet än så, om du vill bli en av få utvalda som kan läsa om verkligheten i det researchmaterial som jag har, gå då in på min hemsida och längst ned i vänstra hörnet så klickar du på Facebook ikonen och gilla sedan min sida och skicka där ett internt PM, så efter noggranna efterforskningar, som jag gör, så lägger jag till dig i gruppen. Har du dold sida, dolda vänner o.s.v. så kommer du inte bli medlem. Det kan ta tid innan du får ett okej, men om du inte fått ett okej inom 6 månader så är du då inte okej. 

 

 

Så här kan ett inlägg se ut i gruppen som alltid får veta allt först gällande mitt arbete med kriminalromanen:

”Så gick allt vidare till Svea Hovrätt som kom med en skärpning av beslutet som tingsrätten tidigare lämnat. Den minderårige dottern åkte på att betala 10 667 kronor denna gång. Allt bara för att hennes mamma ville att hon skulle få behålla den stulna 4-hjulningen.  Det slutliga beslutet gällande kronofogdens utmätning 16 juni 2015 kom i Hovrätten 23 juni 2016, du läser beslutet här:   (länk till dokumentet)”

 

 

 

 

Ett annat inlägg kan se ut så här:

”Idag fick jag ett oväntat erbjudande som, ja det var oväntat men dock så inspirerande så jag sa ja!  Att medverka i en PODCAST som tar upp olösta mordfall och försvinnanden. Så nu ska programledarna (researcha) läsa på lite om fallet som min kommande kriminalroman bygger på. Sen kommer inspelningen att ske med mig som deras gäst, när det sker och när programmet kommer att finnas tillgängligt att lyssna på vet jag inte än. Det jag vet är att dem två som gör podden är väldigt proffsiga, drivande och målmedvetna. Så jag är övertygad om att detta kommer bli väldigt bra för samtliga inblandade.

 Absolut kommer jag självklart att dela länken till avsnittet här i denna grupp först av allt när avsnittet släpps ✌👍”

//Stefan//

 


 

 

Så varmt välkommen in i gruppen för att följa en riktigt ruskig verklighet som blir en skrämmande kriminalroman som ges ut under 2019. Det här är kriminalhistoria som kommer slå det mesta. Johanna Möller är typ Rödluvan, denna kvinna är den kvinnliga motsvarigheten till Hannibal Lecter.

 

#CrimewriterNo2

#StefanDiOmnia

STEFANDI-OMNIA.COM

 

 

 

 

//Stefan//

STEFANDI-OMNIA.COM