VÄLKOMMEN på öppen visning…

I morgon 23 september och på måndag 24 september bjuds det in på visning i den tidigare ägda bostaden som den äldsta dottern till Änkan ägde .
Den som nu har ett utgångspris på 2 850 000 kronor.

Försäljningen ligger nu uppe på Hemnet med tider för visning (ingen förbokning krävs, så öppet hus helt enkelt) och utgångspriset är utsatt.

Titta noga på en av kristallkronorna som hänger över matbordet, den som har små lampskärmar på. Den tillhör den mördade Lasse Jinneby, lampan han ärvde efter sin mormor!  Märkligt att den sitter där den sitter på bild hos mäklaren, Lasse Jinneby har ju inget med objektet att göra. Ej heller fanns lampan med i dödsbouppteckningen.

Känns som någon (”asgam”) utomstående igen har tagit del av tillgångar som den mördade mannen ägde. Varför skulle annars en lampa som tillhör en mördad man, sitta uppsatt hemma i huset som änkans nya man äger och bor i än så länge. Samma man som åker omkring med Lasses Jinneby, s släpkärra efter sin egen firmabil. Han som också nyttjar Lasses hus i Vemdalen för egen vinning. För inte är den mannen bröstarvinge efter Lars ”Lasse” Jinneby!  Hyena är en bättre benämning på den person som gör så!

Tider för visning och rundvandring på mäklarens sida finner du HÄR
 

Titta på denna verklighet och bedöm själv efter att hört polisens utredare på grova brott i Västmanland uttala sig om ett mord, mordet på Lasse Jinneby. Så vem är då mördaren?

 


//Stefan//

 

STEFANDI-OMNIA.COM