Slår hårt MOT rasism, homofobi och då direkt mot HOMOFOBEN & RASISTEN…

Att drabbas av en persons vedervärdiga syn på andra människors ursprung och någons kärlek till en annan människa,  kommer aldrig någonsin accepteras av mig att bli utsatt för.   

 

Homofoben och rasistens åsikter om mig och min sambo har under en längre tid kommit till min kännedom på sociala medier, där personen kunnat vara anonym. Men samma ord, samma påhopp om gjorts i sin anonymitet har också kommit till mig direkt. På sms till två telefoner som tillhör mitt arbete som författare. Ord som är riktade direkt till mig som person och mitt jobb som författare. Ord som är ämnade till att skrämma mig till tystnad, jag har valt att inte tystas!

Fredagen 5 september 2018 tog denna person och hans sambo ytterligare ett steg, steget att försöka skrämma mig och min sambo. Skrämma min sambo för att jag ska tystas den vägen. Men jag och min sambo har i dryga fyra år varit helt öppna med varandra om de hot som kan förekomma gällande den bok som jag skriver på. Det tog dryga 4,5 år innan vi fick nytta av denna öppenhet gällande den delen. Vi hade redan en plan, vi har hela tiden legat flera steg före.

  

 I denna film som jag nu redigerat, producerat och slutligen lägger ut här på min blogg som ansvarig utgivare väljer jag helt att utlämna den homofob och rasist som under fler månaders tid gett sig på mig och min sambo. I början av filmen visas några få sms meddelande jag fått av mannen, jag har inte tagit med dem grövsta meddelanden som jag tagit emot. För det känns som att dessa är tillräckliga och lagom för tittaren att ta in på det sätt som känns något så där normalt att utsätta dig som tittare för.

Homofoben och rasisten är nyss fyllda 45 år, han är pappa till ett barn som är dryga 10 år, extrapappa till ett barn som är närmare 15 år. Han ska vara en vuxen förebild för två barn, och han är egentligen ingenting av detta. Så min förhoppning med denna film, där jag både bildligt och textmässigt helt och hållet påvisar vem personen är och att han för tid och evighet förknippas med sitt oansvariga och oförlåtliga beteende som människa och som pappa, FÖRHOPPNINGEN att han anmäler mig för förtal eller något liknande. För då lovar jag att allt han skrivit om mig som homosexuell, pedofil, handikappad krympling samt allt vidrigt rörande rasistiska åsikter kommer ingå i den utredning som då han själv skapade genom att anmäla mig och mitt beslut att slå tillbaka hårt med denna film för att föra upp hans syn på andra människor i ljuset från det mörka hål han själv befinner sig i och där ingen ser honom.

Se HELA filmen här:

Om du inte hann med att läs sluttexten så ar du den här i sin helhet;

”Homofober och Rasisters

ord och hat får aldrig stå som

sista sagda orden.

Ord av hat måste bemötas STORT, påvisande

och offentligt uppvisas för att allt ska bli så

obekvämt som möjligt för dessa vidriga

avskum.

Det är målet och syftet med denna film,

jag hoppas att personen i fråga

polisanmäler mig för publiceringen av

filmen.

För jag har då så mycket mer av hot,

homofobiska- och rasistiska påhopp

skickade från mannens telefon. Och allt är

väldokumenterat och sparat i samtliga

telefoner som hatet skickats till.

Om jag skulle dömas till något straff för

denna film, så tar jag stolt och nöjd straffet

som samhället då utdömer.

Men tystar mig kommer aldrig något straff

att lyckas göra så länge hatet drabbar mig

och min familj.

Aldrig tystnar orden av kärlek och glöm aldrig att,

KÄRLEKEN ÄR STÖRST AV ALLT”

// Stefan //