Det här ÄR på riktigt!!!

Det finns författare som i sin fantasi hittar på en story som blir storslagen och hemsk i läsarens ögonen.

Men är den sann, och i vad ligger det storslagna och hemska?

Har det som skrämmer i det storslagna verkligen hänt på riktigt, på den frågan kan jag nästan med 100% säkerhet svara NEJ, det har det inte gjort.
Det finns en uppsjö av verkliga hemskheter som hänt och händer bara här i Sverige, faktaunderlag som säkerligen hundratalet böcker skulle kunna skildra det hemska som skett, på riktigt.
 
Jag personligen kan aldrig tycka eller känna att det påhittade kan skrämma mig eller ens få mig intresserad av själva storyn. Påhittade saker finns ju inte och har då aldrig hänt eller kommer aldrig att hända, men ändock skräms vissa av detta fenomen!?
 
Jag slutade att tro på tomten när jag va 5-år, jag har heller inte trott på gud eller Jesus. Så varför skulle jag tro på något som inte har hänt alls?
 
Vet du att Kriminalromans- /deckarförfattare är jävligt lata personer som inte orkar göra ett kostsamt, digert och tidskrävande researcharbete. De sitter hellre på kammaren och fantiserar ihop en story framför datorn som sedan läsaren köper med hull och hår. Hur lurade får man egentligen bli, det värsta är att läsaren själv också betalar ett par två-tre hundra kronor per bok för att bli lurad! Och de fattar det inte ens att dem blivit lurade 🤣😂😂
 
Medans fantasiförfattarna vältrar sig i pengarna som kommit in genom fejk.
 
Jag lovar dig att ingen av dessa ”fejkförfattare” skulle lägga ner fyra- fem år på att utföra researchjobbet för att kunna skriva om verklighet. Det handlar inte om att de inte kan, det handlar om ”SNABBA CASH” dina cash!
 
Om du beställer en pastarätt gjord på färskpasta och i stället får snabbmakaroner på tallriken, men ändock får betala fullt pris som om det vore färska handgjord pasta.
Skulle du då själv tro att du åt den dyra pastan! Skulle du gå dit igen och äta snabbmakaroner till samma pris som du betalar för äkta handgjord och hantverksmässigt utfört kockarbete?
 
Så säg mig då varför du läser ”SNABBMAKARONER,s böcker i stället för äkta vara?
År 2019 släpper jag min kriminalroman KATTSTRYPAREN Rum 419. Jag lovar dig att HELA storyn ÄR på riktigt. Allt som händer i den har hänt på riktigt, det kunde varit NU, ditt barn, din mamma, din pappa, din fru, din man, din mormor, din farfar, din katt, din hund, DET KUNDE VARA DU!
Det här är på riktigt, det här är så jävla skrämmande, det här är för den som drabbats den värsta mardrömmen som drabbat dem. Och den som drabbats vet om att hon, fortfarande kan skada dem, hon som finns där ute i friheten, hon som du inte vill att hon ska veta vem du är eller var du finns. Du vill inte drabbas av den hemska mardrömmen som hon regisserar för andra än sig själv. Hon ser sig alltid som vinnaren av att någon annans liv förstörs, och hon njuter av att själv se på.
 
Du läser mer om min kommande kriminalroman KATTSTRYPAREN Rum 419, när boken släpps läser du om på EAST Förlags hemsida EASTFORLAG.COM
 
Det äkta är alltid bäst!
//Stefan//

STEFANDI-OMNIA.COM