År 2018 vart tar du vägen nu, År 2019 det blir nu bara du!

Baksidestexten är klar
för genomgång av
redaktören
och
språkgranskaren

Året 2018 läggs nu till handlingarna, dokumenteras i mappar över det som varit och paketeras i erfarenhetens bank av lärdom för livet. Året 2018 har för mig varit en stor lärdom i att mina samtliga beslut jag tagit har fört mig kraftigt framåt, och även bekräftelser i att ta genomtänkta beslut är inget annat än just kloka beslut till det bättre!

Jag har aldrig under senaste tio åren våndats eller inte vågat ta kraftfulla och betydelsefulla beslut som kan ses vid en första anblick som skrämmande, eftersom man aldrig vet i vad beslutet utmynnar i. Det finns inget facit! Beslutet blir det facit jag själv skapar i att helt och fullt ut aldrig tveka över beslutet jag tar. Jag jobbar med fullt fokus på förändringen som beslutet är tagit i för det bättre.

Under året som gått har flera av mina beslut tagits i att byta ut nära medarbetare, en av dessa är min tidigare grafiska designer som jobbade med bokomslag. Under 2,5 år jobbar hon i omgångar med omslaget till min kommande bok. Jag kände mig inte alls nöjd med förslagen som jag fick ta del av, slavsverk helt enkelt. Då jag kom med kreativa förslag så fick jag till svar att hon helt tappat inspirationen för omslaget, efter 2,5 års arbete!  Hon har tappat inspirationen då vi hade olika åsikter om utförandet och placeringen av mitt namn på omslaget…

Hon tappade inspirationen och jag tappade helt förtroendet för henne, så omgående avslutade jag samarbetet utan att ens ha en plan B. Jag kastade mig ut i fritt fall helt enkelt, men jag visste i mitt beslut att facit kommer bli det jag själv väljer att skapa av mitt beslut! Från noll till?

Fyra veckor senare, åtta mejl på engelska så har min nya grafiska designer skapat omslaget. Ett omslag som jag aldrig kunnat i min fantasi ens drömt om ska bli så perfekt bra! Det tog honom tre veckor att ge mig omslaget som satt rakt in i själen på mig. Han som gjort så många fantastiska bokomslag till världskända författare, har i slutet på år 2018 skapa det bästa omslaget till mig! Att ta beslutet att kasta mig rakt ut helt utan facit i vart allt kommer landa, så landade det i att den grafiska designern som skapat flertalet omslag till författaren Stephen King (en av dem största och framgångsrika författarna i världen) skapade mitt bokomslag till min kriminalromans debut. Det är STORT!

Jag har gjort några sådana här stora beslut under året 2018, det senaste blev veckorna innan jul med boktrailern. Och jag vet redan nu att beslutet landar i att allt även där blir så proffsigt bättre. Lärdomen i att byta upp sig är det jag tar med mig från år 2018, det blir lite mer jobb. Men fasiken så värdefullt merjobbet är!

Under år 2018 lyssnade jag på en intervju i radion med Björn Ulvaeus (ABBA) då han fick frågan om varför han alltid finns med i alla produktioner som gäller allt där varumärket ABBA är med, gav han svaret;

Om du vill att ditt varumärke ska förbli fläckfritt rent och alltid stå sig starkt i sammanhang där det finns med så gäller det att ha full koll och insyn i allt som man kan påverka till att stärka varumärkets värde. Man kan aldrig lämna ifrån sig det ansvaret till andra.”

Med dessa kloka ord, från en som verkligen vet värdet i ett varumärke,går jag in i år 2019 där mitt eget varumärke och min framtid inom kriminalromarnas genre kommer prövas i sin helhet naket och sårbart. Året som är fyllt av utmaningar och kraftfulla beslut som ska tas. Tänkvärda beslut som redan påbörjats att ta, där fokuset ligger på att skapa ett facit som jag kommer vara stolt och nöjd över. Att varumärket Crime Writer STEFAN DI-OMNIA växt sig större och starkare än tidigare.

Önskar dig ett gott slut på år 2018 och ett

GOTT NYTT ÅR

2019


//Stefan//

STEFANDI-OMNIA.COM