INTRESSET bara ökar, ÖKar och ÖKAR!!!

Mina sociala plattformar

Stadig ökning på alla håll och intresset för boken växer sig STÖRRE för varje vecka.

Stolt och strålande glad över att se ökningen på min Facebooksida, 2700 personer som gillar och näst intill lika många (2580 st) som dagligen följer min officiella Facebook sida. 👍👍👍👍👍

Här på BOKbloggen passeras snart milstolpen 1000 unika besökare varje dag 👐🙏

Hemliga facebook-gruppen fylls dagligen på.

Mycket spännande är att följa utvecklingen med den hemliga gruppen på Facebook DÄR BAKOM KULISSERNA, gruppen vars medlemmar också växer vecka för vecka för att inte säga dag för dag den sista tiden. Gruppen vars medlemmar är noga utvalda och kollade så att inte någon objuden tar sig in.

Det bästa med gruppen och det som medlemmarna uppskattar bäst är att jag kan helt öppet visa upp bevis över händelser som framkommit i mitt researcharbete. Många gånger saker som läsarna annars skulle ta som för orimligt att något av detta kan ha hänt eller någon verkligen kan göra så.


Flytt från villan i Enköpings trakten på gång

Ett tips inkom för en vecka sedan i att flytten från villan går den 1 april 2019 till en nybyggd hyreslägenhet i detta område i Enköping. 3 rum och på 81 kvm. Månadshyran ligger på 12 030 kronor i månaden. Kan kännas märkligt att en person med 3 miljoner i skulder och som ligger i personlig konkurs, dessutom jobbar inom hemtjänsten och då knappast kan uppnå en månadslön som rimligen täcker vardagliga kostnaderna för en vuxen, ett barn och två hundar, hyra på över 12 000 kr , samt en helt ny Volvo V60 av årsmodell 2018. Bil som dessutom tagits på privatleasing.

Men det är en sak som förvaltaren i konkursen får utreda hur detta är möjligt att ligga i en personlig konkurs och lyda under förvaltarskap. Då är det inte brukligt att kunna fortsätta leva med denna typ av ekonomiska utsvävningar. Titta in en sväng på denna video på området och lägenheterna dit flytten går 1 april 2019, eller🤔

Bostadsområdet i Enköping som de nyinflyttade ska få en omtalad granne att samsas med. Hoppas de håller dörrarna stängda och plånboken under uppsikt, annars kommer det hända saker i området.

Nu blir det en fullspäckad vecka med att skriva vidare på manus.

//Stefan//

STEFANDI-OMNIA.COM