TOP OF THE TOP för en av medarbetarna, nominerad till en OSCAR!!!

Göran gör jobbet åt mig och min kriminalroman

26 oktober 2017, får jag kontakt med Göran Lundström på EFFEKTSTUDION, frågar honom om hjälp med sminkning och mask till min kommande kriminalroman. Hjälpen är till omslagets bild och till boktrailern som ska filmas. Först tackar han nej då tiden inte finns, jag skickar ändå dagen efter ett mejl och berättar vad boken handlar om.

31 oktober 2017 så har vi kommit överens om allt, han är i teamet runt projektet med min bok. Jag är grymt nöjd och glad att få ett sådant proffs som Göran att han är med i Teamet.

I november åker jag och modellen upp till EFFEKSTUDIONs verkstad och Göran gör alla avgjutningar till siliconmaskerna som ska användas. Jag går runt i verkstaden och ser alla detaljer som finns från filmer och tv-serier som han jobbat med, helvetet tänker jag då. Det här är stort!  

Onsdag 22 november 2017 fixas modellen till, från tidig morgon till sen kväll sminkas, fotas och filmas det. Materialet blir så grymt bra, och allt blir så grymt verkligt. Det hela är på riktigt!

Idag 22 januari 2019 nås jag av beskedet att Göran Lundström blivit nominerad till en OSCAR för bästa smink och mask.

NOMINERAD TILL EN OSCAR!

För ca 14 månader sedan så gjorde han ett så jävla grymt jobb åt mig och nu ÄR han nominerad till en OSCAR. Kan det bli så mycket större än så?

Nej, det kan det fan inte bli!

Så glad och lycklig jag blir för Görans skull, Göran berättade att han va stolt över att en av huvudrolls innehavaren i en film som han varit ansvarig för sminket på, att den personen hade vunnit en Oscar för rollen kände han sig stolt över. Även om sminket den gången inte va fokus på, så va han då nära den som fick en Oscar. Såg hans glädje och stolthet då han berättade. Så jag kan bara tänka mig hur Göran känner sig idag då han själv är nominerad till priset som är det största man kan få inom filmvärlden. En Oscar.

Stort grattis till dig Göran, du är värd allt beröm i hela världen.

Fasiken så kul det här är, så ikväll skålar jag för dig Göran som sig bör.

I champagne

Skål tamej fan

Grattis från mig

//Stefan//