Grattis till GULDBAGGEN, Göran!

GULDBAGGE GALAN 2019

Strålande glad över Göran Lundströms framgångar i smink och maskör världen inom filmbranschen. Igår 28 januari 2019 får han en Guldbagge för bästa smink och mask i filmen GRÄNS. Grymt häftigt!

Men det tar liksom inte slut där än!

Göran är även nominerad till en OSCARS för bästa smink och mask. Det kan liksom inte bli större än så! Göran Lundström på EFFEKTSTUDION med sitt team är absolut bäst!

För ca 1,5 år sedan så gjorde Göran smink och mask till min kommande kriminalroman KATTSTRYPAREN Rum 419. Omslagsbild och filmning av boktrailern är det som Göran ansvarade för att sminka och maska modellen som ska gestalta en död man som är strypt och har legat död i en hotellsäng i över 30 timmar. Det hela ska sminkas och maskas helt efter obduktionsrapporten.

Göran och hans assistenter på EFFEKTSTUDION har inte bara lyckats, det har GRYMT STORT lyckats att få fram en verklighetstrogen mordplats där offret ser identiskt ut med det som polisens utredare möter dem den 7 juli 2013 på förmiddagen i rum 419.

Bild från filminspelningen och fotograferingen i november 2017.
Här kan du se lite av det Göran har gjort.

Nu i februari kommer jag för första gången i mitt liv sitta uppe och titta på hela OSCAR Galan.  Grymt stolt över att å han Göran i teamet runt min bok, jag behöver knappast skriva att han är ett proffs. Det räcker med det som skrivits här ovan. Han ÄR Top of the Top!

Det färdiga materialet, bokomslag och boktrailern släpps i samband med bokutgivningen 10 september 2019

//Stefan//

STEFANDI-OMNIA.COM