FALSKELIGEN ORO, GOLHÖNA/RÅTTA. Helene Åberg känns desperat…

Läs detta citat, ha det med dig i tankarna hela tiden då du läser detta inlägg. I slutet av inlägget så skriver jag vem avsändaren av orden är.

Jag vill hålla alla ungarna utanför tycker dom har en egen chans här i livet dom har tyvärr inte valt sina föräldrar. Tycker synd om ungarna bara skydda dom så långt det är möjligt. Försöker undvika dra in Lasses dotter han skulle vara så stolt över henne om han såg henne idag.

Onsdagen 14 juni 2017 har jag en sedan länge inbokad operationstid på ortopeden Vrinnevisjukhuset här i Norrköping. Den fjärde operationen av min fot som jag bröt redan i april 2014. Så personalen känner mycket väl till mig och mitt problem med foten. Därför blir den ansvarige operationsplaneraren väldigt misstänksam då en kvinna ringer till operationsavdelningen måndag 12 juni 2017 och uppger att ”hon” är min särbo på distans och att jag är nu hos henne, har akut insjuknat och kan inte medverka på onsdagens operation då jag är så sjuk så att jag inte ens själv kan ringa och berätta. Sjuksköterskan ber om kvinnans namn och telefonnummer, vilken ”hon” inte vill uppge eftersom hon lever med skyddad identitet på grund av hot. ”hon” avslutar därefter samtalet.

Sjuksystern anar oråd och ringer upp mig omgående och det hela avslöjas. ”Hon” ville genom att ställa in operationen tillfoga mig kroppslig skada både kort som långvarigt lidande och framtida men genom att försöka få operationen att ställas in.

Du kommer väl ihåg det inledande citatet!

Falsk orosanmälan år 2017

Onsdag 13 september 2017 kl 13:18, inkommer ett mejl till Socialförvaltningen i Enköpings Kommun. Det är en orosanmälan mot ett barn som är född våren 2006, barnet är 11 år. Anmälan kommer från följande mejladress: stefandiomina@gmail.com.   Mejladressen är en förfalskning och förfalskaren kunde uppenbart inte ens stava till mitt namn. Anmälan är riktad mot barnets mamma och barnets pappa. Mamman för att kraftigt missbruka alkohol och pappan för att missbruka dopingpreparat. Mamman och pappan lever inte tillsammans sedan många år, barnet bor växelvis varannan vecka hos sina föräldrar.

Anmälan är alltså en falskeligen anmälan som upprättats i mitt namn och inskickad med ett falskt mejlkonto i mitt namn. Se anmälan i PDF format HÄR

Jag blir varse om denna anmälan en dag då barnets mamma ringer upp och ifrågasätter mig som person och min anmälan. Vilket jag helt håller med om, att både anmälan och jag som person ska ifrågasättas eftersom jag på inget sätt vet något om barnet, har ingen vetskap om barnet. Jag vet heller ingenting om mamman och barnet! Dock vet jag mycket om pappan, han som lever ihop med ”hon”, han som året tidigare hotat att slå ihjäl mig. Så honom vet jag väldigt mycket om. Men aldrig skulle jag någonsin använda ett barn som slagträ eller bete för att komma åt honom.
Aldrig skulle jag det!


Första sidan av brevet. Hela läser du i PDF filen eller klickar på bilden

26 september 2017 skickar jag ett tresidigt brev till Enköpings Kommun och framför att anmälan är en förfalskning och så även mejlkontot som den skickats ifrån. Inte ens är mitt namn rättstavat! Uppmanar även kommunen att inlämna en polisanmälan om denna händelse. Läs hela brevet i PDF format HÄR

Falsk orosanmälan år 2019

25 januari 2019 är det så dags igen, Kl 10,55 inkommer igen en orosanmälan till Enköpings Kommun via mejl från ett nytt påhittat mejlkonto. stefandiomnia64@gmail.com. Anmälan riktar sig återigen mot samma barn och barnets mamma och pappa. Se anmälan i PDF format HÄR

Jag blir onsdagen 30 januari 2019 återigen uppringd av barnets mamma som är minst sagt upprörd över att ännu en gång ska hennes barn dras in i en utredning. En utredning där barnet ska tvingas sitta och berätta om hur hen ser på sin egen situation som barn tillsammans med sin mamma varannan vecka, och tillsammans med sin pappa varannan vecka. Barnet är nu 13 år, en tonåring.  

Denna gång får jag telefonnumret av mamman som går direkt till handläggaren på socialen. Ringer och förklarar att anmälan ännu en gång är falsk, att mejlkontot inte är mitt utan också är falskt upprättat i mitt namn på samma sätt som anmälan är. Jag uppmanar även handläggare att göra en polisanmälan om saken, lämnar mitt namn, telefonnummer och personnummer och att hon får lämna ut det till polisen i Enköping.

Handläggare låter meddela att utredningen måste ha sin gilla gång ändå, eftersom det har kommit in en ”orosanmälan” så måste den genomföras trots att jag ringer och berättar. Jag kan ju vara en vän till någon av föräldrarna som blivit ombedd att ringa och säga att det jag säger för att rädda föräldrarna ur utredningen. ”Vi måste alltid se till barnets bästa, hellre utreda en gång för mycket än för lite”, blev svaret från handläggaren.

Jag ringer upp mamman och berättar vad utredaren sagt, jag uppmanar även mamman att polisanmäla allt. Att hon inte behöver på något sätt ta hänsyn till om jag blir indragen i en polisutredning, gör det du måste göra för ditt barns skull. Vi som vuxna kommer i andrahand nu, sa jag.

Redan så tidigt som i mitten på 1990-talet så har samma person använt sig av barn som slagträ och offergåva för att komma åt vuxna. Då även genom orosanmälningar till socialen mot hennes söners pappas bror och dennes sambo. Hennes egna söners kusiner blev då slagträet och offergåvan för att hon själv ska göra livet surt för vuxna och samtidigt skapa osämja mellan två bröder. Det är sådan som person hon är!

Du har väl inte glömt bort inlednings citat i detta inlägg!

Jag vill hålla alla ungarna utanför tycker dom har en egen chans här i livet dom har tyvärr inte valt sina föräldrar. Tycker synd om ungarna bara skydda dom så långt det är möjligt. Försöker undvika dra in Lasses dotter han skulle vara så stolt över henne om han såg henne idag.

Klicka på bilden så blir den större

Söndagen 27 januari kl 12,21 inkommer ett mejl till mig från ”Karin Ek” och hennes mejladress karinek2017@gmail.com Så här lyder mejlet i sin helhet:

Bästa Stefan

Jag följer dig på sociala medier och har en fundering av hur kan du låta Rickard hålla på som han gör, jag följde med glädje hur hans hus i vemdalen lades ut till försäljning för att sedan försvinna lika fort. vet att du anmält till skatteverket om honom men han behöver nog smällas till lite mer, du måste kunna få med k70 bygg i hans bokföring och även få skatteverket att vidga sin undersökning har hört rykten av att richard försöker sätta dit dig mot skatteverket med. tycker synd om ungarna bara skydda dom så långt det är möjligt.
röj inte mig för du kan få en massa bra info på denna mail
ha det

Jag svarar ”Karin Ek” samma dag kl 17,12 i ett mejl så här:

Hej Karin,
Jag vill inte ta sånt här på mejl eller sms just med tanke på ökad risk för att röja tipsare. Det är av omtanke till dig då.
Har du möjlighet att ringa mig istället, det är mycket bättre för oss båda. Ring 0706-74 46 88
Vänligen
Stefan Di-Omnia
0706-74 46 88


”Karin Ek” svarar på natten kl 04,23 på mejl igen, trots att jag bad henne ringa! Så här lyder inledningen av mejlet:

ok jag hoppas du inte röjer mig som källa, richard hyr ett hus i ytter-gånsta 17, enköping av en kille som bor i ett större hus på samma tomt, man kanske ska be skatteverket kolla det med, eftersom man ska deklarera detta som inkomst sedan drar rickard till vemdalen imorgon med sin firmabuss och det är ju knappast nån affärsresa, skatteverket borde kolla flera år tillbaks på richard, eftersom han byggt hus där uppe och tankar snöskoter trots att firmabussen är en diesel, han ska försöka att mäklarhuset lägger ut huset igen annars kolla med svensk fastighetsförmedling som sålde huset på landsvägen 77….

Eftersom jag redan efter första mejlet misstänkte, och definitivt efter mitt svar och uppmaning att jag ville ta allt på telefon och att ändå fortsätter ”Karin Ek” skicka mejl. Så insåg jag att personen är ”hon” igen. Hon som är Helene Åberg, tidigare Jinneby.  Jag gör lite efterforskningar och ber två professionella personer som jobbar med texter att jämföra texter som jag vet att Helene Åberg skrivit med mejlen i Karin Eks namn. De anser otvivelaktigt att det är samma person som skrivit allt.

Onsdagen 30 januari 2019 kl 18,09skickar jag ett mejl till Karin Ek samt också som hemliga kopia till Helene Åbergs eget mejlkonto heleneaberg.69@gmail.com ett mejl som jag inleder så här:

Hej Karin, eller ska jag använda ditt riktiga namn i stället så att vi kör med öppna kort.

Hej Helene,
jag vill först säga att genom att kolla upp texter du skrivit i tidigare mejl från dina egna mejladresser både i efternamnet Åberg och Jinneby, samt också vanliga pappersbrev såsom överklagande av förflyttningen från Båtshagen in på Hinseberg som skickades till rättsliga instanser…

Jag avslutar mitt mejl så här:

” Du skriver att barnen ska skonas och har inte valt sina föräldrar. Nej de har ju inte det, framför allt inte dina barn!

Kan det här klassas som övergrepp i rättssak, eller?
Den delen överlämnar jag helt och fullt till polisens utredare. 
En någorlunda smart person har lärt sig att använda krypterade sidor.
Så här ser ett av dina digitala fingeravtryck ut:”

Läs hela mejlkonversationen i PDF format HÄR

Se det digitala fingeravtrycket HÄR

Jag har sedan dess inte fått några fler ”tipsmejl” från Karin Ek, ej heller något svar från Helene Åberg på att hon avslöjats som den förklädde tipsaren Karin Ek.

I mina ögon är hon egentligen som de yrkeskriminella brukar benämna en ”tjallare” i denna kategori som sviker deras egna allierade. Precis som just Richard Quick är, hennes närmast och många gånger den enda allierade. Svek och tjallare som den hon nu påvisat att hon är. Kallas för RÅTTA eller GOLTUPP, mer GOLHÖNA i detta fall.Imorgon tisdag 12 februari 2019 ska jag infinna mig i ett kompletterande förhör hos polisens utredare i Norrköping, jag går dit i sällskap med min advokat som företräder mig gällande den anmälan som Helene Åberg inlämnade mot mig i årsskiftet 2016/2017. En utredning som år 2017 i förundersökningsprotokollet omfattar över 540 A4 sidor. Helene Åbergs anmälan gäller förtal som jag gjort/gör här på min blogg. Lägg märke till att det är först idag, FÖRST IDAG i detta inlägg som jag nämner Helene Åbergs namn.

Vilket känns rätt så riskfritt att skriva namnet HELENE ÅBERG, då det finns enligt hitta.se så många som 1146 stycken som heter Helene Åberg i Sverige och som dessutom finns registrerade på Hitta.se. Alla utom en Helene Åberg är registrerade där. Så det finns alltså 1147 personer i Sverige som har namnet.

Så vem av dessa är det jag nu skriver om?

Det finns bara en Helene Åberg som skrivit följande ord:

Jag vill hålla alla ungarna utanför tycker dom har en egen chans här i livet dom har tyvärr inte valt sina föräldrar. Tycker synd om ungarna bara skydda dom så långt det är möjligt. Försöker undvika dra in Lasses dotter han skulle vara så stolt över henne om han såg henne idag.

Helene Åberg 5 juli 2013 i Västerås

Jag undrar om hon då på bilden sitter i egna tankar och just funderar över hennes egna ord; Jag vill hålla alla ungarna utanför tycker dom har en egen chans här i livet dom har tyvärr inte valt sina föräldrar. Tycker synd om ungarna bara skydda dom så långt det är möjligt. Försöker undvika dra in Lasses dotter…

Eller sitter hon och funderar på hur!

Ett enda rätt ger jag dig Helene Åberg (jag vet att du läser detta, kanske först av alla till och med) Dom har tyvärr inte valt sina föräldrar. Nej, inget av dina fem barn har fått göra valet.Polishuset i Norrköping

Till dig Olof! Om du läser detta inlägg på ett eller annat sätt så är du som polis skyldig att upprätta anmälningar gällande brotten som jag påvisar i mitt inlägg har skett. Du är skyldig att vidtaga utredningsåtgärder, säkerställa bevisningen som jag här också serverar dig i bilagorna som finns att inhämta via länkarna. Helene Åberg har använt och utsatt ett barn för sin egen vinning, hon har gjort det genom flertalet förfalskningar av anmälningar och förfalskade mejlkonton. Hon har försökt att tillfoga mig kroppsligt lidande och framtida men genom att falskeligen utgett sig för att vara min särbo på distans. Vilket känns än mer desperat sätt att försöka skada mig på, eftersom jag är homosexuell. Vilket hon uppenbart inte förstått att fler än bara jag vet om här i Norrköping. Särskilt känt är det på Vrinnevisjukhuset eftersom jag föreläst där vid flertalet tillfällen och är öppen homosexuell.  

Olof, märk också mycket väl att det är i detta inlägg som jag nämner den person vid namn som tidigare anmält mig, just den utredning som du sköter. Att jag nämner denna person i inlägget vid namn är endast för att du som polis ska kunna identifiera personen som gjort brotten som jag i detta inlägg påstår och även lägger fram bevis för att så är. Du och berörd åklagare är nu skyldiga att vidga pågående utredning och göra anmälningarna som enligt lag krävs av dig som polis och därmed också ta del av materialet i detta inlägg.

Alla övriga tidigare inlägg här på min blogg kvarstår min inställning i att det handlar om fiktiva karaktärer i min kommande bok. Fiktiva är då påhittade personer och inte verkliga. Den inställningen kvarstår som tidigare, vilket jag kommer i förhöret i morgon också kommer framföra i sin helhet.    

//Stefan//

STEFANDI-OMNIA.COM