Porträttet idag är över sjubarns mamman Marlena Augustsson som plötsligt drabbas av en förälders värsta mardröm…

Torsdag eftermiddag den 13 augusti 1988 går bröderna Rickard 5 år och Sonny 7 år ut för att leka. Vid 15-tiden kom en av bröderna in för att äta mellanmål, den andre är inte hungrig så han stannar kvar ute på gården och leker vidare…

Efter mellanmålet så leker de tillsammans igen ute på gården. Då mamman ett par timmar senare ska ropa in sina söner till middag så ser hon dem inte. De är spårlöst borta.

Några dagar tidigare har hon påstått eller mer anklagat den då 18-åriga barnvakten för att stulit hela hennes kassaskrin med besparingar. Barnvakten som hon brukar anlita gav henne en iskall blick och ett väsande till svar ”du ska passa dig noga för att anklaga mig för saker du senare kommer få ångra…”

Är det nu hon får ångra allt?

Poliser med hundar, med helikoptrar, militärer och hundratalet frivilliga letar i skallgångskedjor efter pojkarna. Inte ett spår hittas någonstans. I ett dygn, i två dygn letar polisen efter pojkarna. På eftermiddagen det tredje dygnet meddelar polisens insatschef mamman Marlena att nu går polisens letande ut på att hitta hennes söners kroppar, över 72 timmar har gått och då finns de inte i livet…

Virusforskaren
Ahmed Noudiye

Du möter karaktären virusforskaren broder Ahmed Noudiye fredagen 22 mars 2019 här på BOKbloggen. Ahmed som utåt sätt ser ut att ha lyckats bättre med livet än sina två halvsystrar, så varför är ”Hon” då femte största delägaren i hans omtalade företag?

//Stefan//

STEFANDI-OMNIA.COM