SÄTTNINGEN av kapitel < 1 > klart…

Jag, min redaktör och min sättare har jobbat fram kapitel < 1 > till en helt färdig produkt. Skälet till detta är att två röstprover till ljudboken ska genomföras, så jag bestämde att inläsarna ska göra inläsningen av mitt skrivna manus. Allt för att verkligen kunna avgöra vems röst och inläsnings teknik passar bäst.

Ljudbok

Så nu är manusbiten för testet klart, så nästa onsdag ska jag och min redaktör träffa ljudboksproducenten för att planera in allt så utgivningen i slutet av oktober 2019 flyter på hela vägen. Jag hatar fullständigt att jobba under tids stress på grund av dålig planering!

Manus som skickas för redigering ser ut så här

I övrigt så är det fullt fokus just nu på manus som ska skickas till redaktören för redigering, idag blev jag klar med fem kapitel som kommer skickas iväg i morgon. Kapitel som skrevs i maj år 2017! Så eftersom jag ändrat namn på 3 – 4 karaktärer så måste jag in och ändra i tidigare klara kapitel, vilket är bra för jag hittar på lite mer som jag kan göra lite bättre och så gör jag nu. Med tanke på platsen där hon nu sitter och för vad hon sitter för, så finns mer substans i den verklighet som jag skriver om i boken. Det gör allt så mycket bättre!

Fick idag veta av förlaget att det närmar sig 25% bokade platser på båda två releasefesterna i Norrköping och Nacka, 10 september respektive 12 september 2019. Att så många har bokat platser drygt 5 månader innan, kunde jag inte ens drömma om. Jag är oerhört tacksam över att så är! Tack alla ni som har bokat plats och kommer boka plats/platser.

//Stefan //

STEFANDI-OMNIA.COM