Helt sanslöst fantastiskt!

FANTASTISKT, är det enda ord jag idag måndag 15 april kan spontant komma på att uttrycka mig på gällande det som nu sker. Det är mindre än en månad sedan som EAST Förlag öppnade upp sidan där bokintresserade kan anmäla sig till att medverka på bokreleaserna i Norrköping och Nacka. Nästan varje dag får jag besked från förlaget att nya anmälningar inkommit, det är med stor glädje, stolthet och tacksamhet som jag tar emot denna informationen från förlaget.

Så idag när jag fick besked om att över 50% av platserna i Norrköping är bokade, känns det väldigt stort.

Vill du komma på releasen i Norrköping, mer info och anmäler dig gör du HÄR

När sedan siffrorna efter helgens stora ”anmälningsrusch” till releasen i Nacka redovisades att 62% av platserna är bokade, så känns det helt sjukt!

Vill du komma på releasen i Nacka, mer info och anmäler dig gör du HÄR

Att vi, som det ser ut idag, kommer kunna fylla platserna på Jolla Choklad och Hotel J till absolut sista plats hade jag aldrig någonsin kunnat drömma om! Att det redan nu fem månader innan releaserna ser ut så här i bokningen är bara SANSLÖST FANTASTISKT!!! Finns inga ord, så det får bli tre utropstecken som får bli orden som jag inte kommer på hur jag ska beskriva känslorna jag har idag.

Tack ALLA ni som har anmält er, tack från djupet av mitt hjärta.

Det här är stort, väldigt stort för mig. Jag har jobbat så oerhört fokuserat, så mycket dag som natt sedan i oktober 2013 med att få fram material till manuset för att kunna skriva boken så nära sanningen som möjligt jag bara kan komma. Det här med det stora intresset för boken påvisar att jag lyckats bra, att sedan åklagare och polis bett om och fått tagit del av mitt material och att en person gripits, sitter häktade sedan flera månader tillbaka är ännu ett kvitto på att det jag fått fram under dessa år ÄR sanningen och inget annat! Åtta av tio grova ekobrott som personen sitter häktad för är material som jag överlämnat till åklagare och utredare i målet i Nacka Tingsrätt. Åtta ekobrott som är motiv och uppsåt till mordet som sker helgen 5-7 juli 2013 på Stadshotellet i Västerås i rum 419.

Det här är verkligheten

Så denna vecka jobbar jag vidare med manus fram till torsdag eftermiddag då jag tar lite påskledigt för att umgås med familjen och släkten. Det ska bli trevligt att kliva ut ur ”bubblan” i världen i och kring storyn samt karaktärerna. Att leva i nuet!

//Stefan Di-Omnia//

STEFANDI-OMNIA.COM