Planeringen har startat sedan igår, så kom då samtalet…

Som fick mig att helt tappa fattningen!

LÄNGS VÄGEN DÖR VÄNSKAPEN

Jag har sedan några dagar börjat att arbeta med planeringen av serien LÄNGS VÄGEN DÖR VÄNSKAPEN. Fem böcker om vännerna Jonathan, Sergio och Carl-Göran.

Så kom då samtalet från min kontakt på ljudboksförlaget i Stockholm. Hon berättade att hon hade en hemlighet att berätta, hon hade ju tidigare redan lovat att jag skulle få lyssna på ett röstprov den dagen hon hade hittat en intressant inläsare. Vi hade sedan tidigare bestämt att det skulle vara en man.

När hon sa: ”jag är ganska säker på att du inte ens behöver lyssna på den här läsarens röst, han har stor integritet och sätter aldrig sitt namn på något som han inte anser hålla hög klass, så han har redan läst manuset och dessutom tacka ja med glädje över att få läsa in boken. Väntar nu bara på ditt okej så ska vi signera avtalen, med hans agent…”

Jag får inte, vill inte, säga mer än så här ännu. Men kan bara säga att det känns väldigt stort och omtumlande att han har redan läst manuset utan att jag ens vetat om något, att han dessutom sagt ja!!! Det är så jäkla sjukt stort!

Det händer mycket nu, jag tycker det! Det är sjukt inspirerande, trots att det blev svårt att omgående vända tillbaks att sätta sig och fortsätta planeringen av kommande serie, jag fortsätter på den delen i morgon i stället 😀👍

STEFANDI-OMNIA.COM