Karaktären Marianne Mörner ligger i sin sjukhussäng i sina tankar om varför❓

Igår kväll avslutade jag ännu ett kapitel av råmanus, scenen är den att karaktären Marianne ligger i sjukhussängen på Nacka sjukhus. Hon är fylld av tankar som inte får ett svar, det finns fler frågor om VARFÖR❓ texten jag delar här nedan är slutet på kapitlet, det är text som ännu inte redigerats, ett så kallat råmanus.

”Hur ska hon någonsin kunna hålla tillbaka hatet, han har ännu inte gett henne något svar på varför, varför han gjorde det han gjorde i lusthuset den dagen. Finns det en möjlighet för henne att förlåta, förlåta utan att ens veta varför.
Kan han på något sätt fått reda på hennes snedsteg, är det en möjlighet till ett svar om varför. Marianne ryser till i hela kroppen av obehaget om hans eventuella vetskap. Hon vet att allt det som hänt henne bara är ett inledande förspel, en förvarning till något som hon inte ens vågar tänka en tanke på…”

Idag onsdag går jag på ett nytt kapitel, där scenen är den att karaktären Kristoffer 17 år sitter på sin lätta mc av fabrikatet Yamaha, han befinner sig på parkeringen vid Grisslingehavsbad och har koll på Göran Hagman och barnen

STEFANDI-OMNIA.COM