EN LOCKANDE TEXT???

THEMIS är i den grekiska mytologin ordet för överenskommelse, som likt en lag fastslår det ingångna, mer än ett handslag. För vännerna Jonathan Skoglund och Carl-Magnus Mörner är deras överenskommelse, en bindande lag. Där ett liv är ett liv för ett liv.

– Jag tänker döda honom! Allt kom plötsligt, utan att Jonathan ens kunnat ana att något sådant skulle komma mot honom. I alla fall inte från henne, där och då. Helt känslolös och iskall utan tvekan i rösten ber hon om hans medverkan för att få det hela utfört. Ett bedjande om hjälp som att hon frågat honom om att hämta en kopp kaffe till henne. Hon släpper inte Jonathan med blicken för en sekund. Synar varje liten detalj i hans ansikte, ögon och kroppsliga rörelse tills att han ger henne sitt ja. Därefter lämnar Jonathan platsen de befinner sig på, bärandes på insikten att hon är lika jävla sjukt slug som hennes egen man.

– Faaan skriker han högt då han uppgiven och frustrerad går in i den gråa betongtunneln under väg 222, vid Londonviadukten. Väl medveten om att han sagt ja till att medverka i det som kan både krossa hans vänskap med Carl-Magnus, men också hans eget liv. En insikt som förstärktes än mer av hennes märkliga antydan som hon oväntat krystade fram efter han svarat ja. Att det är fler än en person som ska dö…

Texten här ovan är den så kallade ”Baksidestexten / Infotexten” som ska locka lyssnaren eller läsaren till att vilja ta sig an boken THEMIS som är den andra delen i serien Längs vägen dör vänskapen. Den som släps den 1 juni nu i år och kommer att finnas där digitala böcker finns att ta del av. Om ca en månad är hela manuset färdigt, redigerat, korrläst och skickas då till förlaget för att påbörja processen med att färdigställa e-boken och ljudboken. Vi är snart där i den första sommarmånaden juni. Och det kommer verkligen att bli en spännande start på sommaren 2022.

STEFANDI-OMNIA.COM