Samtidigt som THEMIS tuffar på med grymt många lyssningar och…

så dyker ett fantastiskt omdöme och betyg in från en av Sveriges största bokbloggar konton med över 11.600 bokintresserade följare. Och då är det SUICIDIUM som SYSTRARNA BOKTOKIGA ger full pott!

Bild från SYSTRARNA BOKTOKIGA

Omdöme: Åh vilken spännande bok.  Handlingen är välskriven och riktigt gripande.  Man vart arg,ledsen, glad och förvånad när man lyssnade. En riktig berg och dalbana av känslor.  Sexuella övergrepp mot barn borde verkligen tas upp mycket mer så är bra att författaren tar upp detta ämne. Är skrivet på ett mycket skickligt sätt, det är inga grova detaljer omkring övergreppen och det är bra. Det blir liksom lite gömt under ytan.

Att boken är baserade på verkliga händelser är mycket intressant. Att övergrepp sker varje dag i hela världen är ingenting som kommer som en chock utan det MÅSTE OCH BEHÖVS pratas om. Bokens miljöbeskrivningar är mycket målande och bra. Karaktärerna är otroligt välskrivna och tänkvärda.  Mycket känslor genom hela boken på både gott och ont.  Fredde Granberg passar perfekt för dessa böcker. Lyssna på denna gripande berättelse.

Boken får en stark femma utav mig 📚📚📚📚📚