VAR DET SÅ KONSTIGT EGENTLIGEN? Att Idol Juryn försvarades av plastig silicon!

VAR DET SÅ KONSTIGT EGENTLIGEN? Att Idol Juryn försvarades av plastig silicon!

NEJ det var inte så konstigt! ELLER?

Tänk om Mona Lisa skulle haft......... Nej vi behöver inte ens tänka tanken!
Tänk om Mona Lisa skulle haft……… Nej vi behöver inte ens tänka tanken!

 

JAG SKREV ETT  inlägg på Facebook som jag visste skulle väcka upp dom som dyrkar TV-programmet IDOL. Visste redan då att de som skulle vakna upp inte alls VAKNADE UPP, utan försvarade denna vuxen mobbning med typ: -” dom får skylla sig själva att dom gått dit…. tål de inte kreativ kritik så stanna hemma…. de borde själva veta om hur programmet fungerar…. bla, bla, bla…… Har du verkligen sett programmet någon gång?”

VILKEN OTROLIGT KORKAD FRÅGA jag fick av en tjej. = -” har du verkligen sett programmet någon gång?”

ÖÖÖÖÖÖÖÖhhh, vad svarar man tjejer mellan 18-32 år på vad dom anser som ett mycket bra program….. Ja vad svarar man de som själva saknar den inre friden och inre styrkan att älska sig själva så som dom är födda!

image

Med ansikten fyllda av silicon och fett förstorade läppar samt tuttar som genomgått kniv ingrepp med ännu mer plastik och silikon. Vad svarar man dessa underbara mammor som dyrkar denna jury som mobbar ungdomar och barn. Barn i samma ålder som en dag deras egna barn kommer att växa upp till.

JA, VAD SVARA MAN DOM?
Tänk att av alla inlägg som skrivits på Facebooksidan så finns det två av manligt kön som skrivit. Jag är en av dessa och den andra mannen skrev bara: ”VIDRIGT”

 

 

image

Jag undrar väldigt brett om det faktiskt ÄR männen som verkligen gillar mobbning, är det männen som vill att det kvinnliga i det kvinnliga ska se ut som kvinnornas förebilder ser ut i åldrarna 18-32 år.   Jag har aldrig hört en man säga att förstorade läppar är snyggt, däremot har jag hört massor av män och kvinnor som skämtar om de med uppförstorade läppar!

För ÄR det riktiga och varma, kärleksfulla mammor som verkligen vill att vuxna ska mobba barn/ ungdomar. För var finns ansvaret över att tycka det är okej att andra barn mobbas? HUR FAN TÄNKER MAN DÅ, som förälder!

Nu ska jag även säga att de mammor som är +40 har en helt annan syn på det inlägg jag gjorde. En syn som visar att DOM ÄR ansvarsfulla mammor! Tack för att ni finns.

Har jag missat något?

Kan även hjärnan få tillskott av plast silicon eller fett precis såsom läppar och bröst fått den senaste tiden för åldersgruppen 18-32 år. För är det så att även dessa plastik tjejer förstorat hjärnan, är det så då förstår jag verkligen att det INTE finns något att bry sig om. FÖR DET FINNS INGET ATT TÄNKA ÄKTA TANKAR MED om allt är fejk!

image image image image

Om dessa plastiga tjejer anser att dom som söker till Idol får skylla sig själva, så tycker jag verkligen att NI får faktiskt också skylla Er själva.

För ni vet väl vad plast och silikon har för biverkningar? Jasså visste du inte!
Läs då denna länk:

PLAST

Två dagar kvar på jobbet!

Det ÄR så skönt att jag om två dagar tar semester.  Torsdag och fredag så ska jag åka runt i Sverige och besöka platser där min nya bok utspelar sig. Ta kort för att kunna beskriva miljön på ett bra sätt. Sen ÄR det semester och jag kommer bara att ägna mig åt det privata livet av ÄKTA VERKLIGHET!

Här kommer jag njuta av ledigheten med min man i två veckor :)
Här kommer jag njuta av ledigheten med min man i två veckor 🙂

Jag kommer att blogga någon gång under min semester, men då helt i privat regi….

Det ska va gött att leva

// Stefan Di-Omnia//