BOKbloggen

BOKbloggen

BOKbloggen skriver jag för dig som vill veta lite mer om mina pågående bokprojekt. Vill ge dig som läsare chansen att följa med till platser där handlingen i manuset utspelar sig. Platser där jag tagit bilder som jag har för att kunna i detalj beskriva i manuset platsen, miljön och detaljer som annars vore omöjligt för mig att ha i minnet under hela skrivprocessen. Jag skriver böcker som är baserade på verkliga händelser, så nära verkligheten jag kan komma. Men allt material som jag får fram i mitt researcharbete kommer inte att få plats i den färdiga boken, lite av detta material skriver jag om här i BOKbloggen.

Här på BOKbloggen använder jag mig av kategorier, den bok jag skriver inlägg om har på BOKbloggen en egen kategori med delar av bokens titel. Typ som boken KATTSTRYPAREN eller boken NÄR LÖVEN.

Varje boktitel har också en hashtag # med hela bokens titel, typ som #KATTSTRYPARENRUM419 eller #NÄR LÖVEN FALLER, så det blir lätt för dig att följa med i alla inlägg som handlar om den bok som du vill läsa mer om på BOKbloggen.

Varmt välkommen till BOKbloggen

önskar

Stefan Di-Omnia