1,5 kapitel på två dagar, mer än nöjd…

Så nöjd jag är med gårdagens och dagens skrivande, 1,5 kapitel. Känns gott då mitt mål är att skriva två kapitel i veckan fram tills i slutet av januari 2022. Nu befinner jag mig i storyn i staden New York. Den som aldrig sover 👍 #THEMIS är under process, del två i serien Längs vägen dör vänskapen.

Råmanus

Triggers att komma i stämning till…

I min skrivarlya under mina arbetspass ljuder i stort sätt alltid anpassad musik till det jag skriver. Anpassad till att komma i rätt stämning. Till SUICIDIUM hade jag hela tiden all musik ur musikalen Les Mise`rables som gick på repeat. Vilket blev lyckat för mig.

Så nu fortsätter jag skrivandet på samma sätt med del två, THEMIS. Eftersom jag ännu inte tröttnat på den fantastiska musiken som tar mig till rätt stämning. Den här är min absoluta favorit.

Och allt blir…

åter fött…

Som säkert många av er följare uppmärksammat så skriver jag just nu på del två i min serie Längs vägen dör vänskapen. Andra delen som har titeln THEMIS, och den inleds så här. Se bilden.

Den här psalmen har säkerligen följt med dig i livet på samma sätt som den gjort för mig sedan den första skolavslutningen… Säkert mycket tidigare än så, men det är från den tiden jag minns den som första gången.

Jag lägger verkligen märke till fyra ord i texten och dess innebörd?

”och allt blir återfött…”

Idag fortsätter jag mitt skrivande, jag jobbar med målet att skriva 2-3 kapitel varje vecka nu fram tills i januari 2022. Den 2 april ska ett färdigt korrekturläst manus överlämnas till förlaget och deras produktion till den färdiga ljudboken som släpps i början av juni 2022.