Det är myc…

Sitter med filmatisering manus framför mig…

Film manus

Jag måste erkänna att det känns väldigt surrealistiskt att sitta med ett filmanus i min hand. Ett manus för filmatisering av min bok KATTSTRYPAREN Rum 419, som gavs ut den 8 oktober 2019. Drygt ett halvår sedan!

Allt har gått i en väldig fart sedan utgivningen, jobbet med boken tog över 6-år och nu kommer ringarna på vattnet av ett ihållande arbete. E-bok, Ljudbok och ingånget avtal med manus av filmatisering. Jag hoppas på att det blir en Tv-serie streaming på Netflix vore absolut det största av allt 👍men det är en bit kvar till målgång och 🥂skålande🥂 på en filmpremiär.

En läsares åsikt om boken och mig som författare

Bara att invänta och se vart allt bär iväg. Jag känner mig trygg, glad, tacksam och oerhört stolt över vad min första bok inom denna shanger tagit sig utryck i!

Så nu är det bara att jobba vidare med mitt nya projekt som du ser en del av här nedan, 5-6 år har jag framför mig att jobba med true crime serien LÄNGS VÄGEN DÖR VÄNSKAPEN.

STEFANDI-OMNIA.COM

Telefonmöte idag, långfilm eller tv-serie…

Boken ska bli filmatisering

Idag på förmiddagen hade jag och film – producenten, regissören, manusförfattaren ett samtal om filmatiseringen av boken KATTSTRYPAREN Rum 419.

Vad känns den bäst som?

Långfilm eller Tv-serie = 2- timmar eller 6-timmar. En film eller vid en succé = en säsong till…

Ja vad är bästa valet egentligen, Netflix eller biosalongen…

Så vad säger min egen magkänsla? Det var just det samtalet mycket handlade om, vad sa våra magkänslor, för ingen av oss kan i förväg veta. Det handlar endast om att gå efter känslan, så vad är den? Ja, vad är den!

Det får framtiden påvisa!

STEFANDI-OMNIA.COM