Ingenting är omöjligt…

7-16 september 2008 drabbades jag av tre hjärnblödningar på nio dagar. Jag var 44 år då, mitt resterande liv skulle bli i en rullstol med två assistenter dygnet runt och färdtjänst. Det var den goda prognosen jag fick av läkaren på en av Europas ledande rehabkliniker.

År 2013 springer jag 1 mil i stadsloppet här i Norrköping, under dessa fem år utbildar jag mig även till journalist. Hösten 2014 släpps min bok HJÄRNVILJA en fajt mot strokedjävulen i printat format.

Just nu år 2021 skriver jag om manuset till att passa bättre till en ljudbok som vi planerar att ge ut nu i höst 2021.

Bild 1 är tagen i oktober 2008 på rehabkliniken, det är min systerson som kör mig i rullstolen. Den sista bilden är tagen år 2012 för ett reportage i tidningen här i Norrköping. Då kunde jag gå. Ett år senare kunde jag springa en mil i ett tävlingslopp. Jag som aldrig mer skulle kunna gå❗😱

Jag kan lova att ingenting av detta har kommit gratis eller i medvind. Det hela handlar om stenhård målinriktad träning årets alla dagar, 12 timmar per dygn. Att aldrig ge upp… eller som någon utrycker sig; ingenting är omöjligt.

/Stefan/

STEFANDI-OMNIA.COM

HJÄRNVILJA på vägen mot ljudbok…

Fem kapitel har jag idag redigerat om och skrivit om av ursprungs manuset till printade formatet av min bok HJÄRNVILJA en fajt mot Strokedjävulen som gavs ut år 2014. Den som i år ska ges ut som ljudbok och e-bok därför anpassas nu manuset till ljudbok. 🎧👍

Lite märkligt känns det ändå att pilla i ett gammalt manus 🤔 men det blir så mycket bättre, tycker jag 😀🙌

STEFANDI-OMNIA.COM