Köpte ”Dompan” för ett speciellt tillfälle…

igår infann sig det tillfället❗

Att få ett avtal med ett förlag om fem böcker att skriva under fem års tid för utgivning är en dröm som många författare inte får uppleva till att bli verklighet. Oftast inte ens ett bokavtal för utgivning av en bok. Att dessutom avtalet innefattar en och samma inläsare för samtliga fem böcker i serien är mer än en dröm. Så igår firade vi här hemma med delikatesser från Norins ost & delikatesser och den väl kylda och lagrade skumpan Dom Pe’ringnon.

Jag har under ett par månaders tid haft önskemål om vem inläsaren av hela serien ska vara. Igår satt hans namn nedskrivet i avtalet. Det är Fredde Granberg som ska framföra mina ord, min story. Och jag är oerhört glad, stolt och tacksam över att det är Fredde som är den som läser hela serien.

Så det fanns verkligen något att fira igår fredag och njuta av att mina drömmar förverkligas på bästa sätt. Och jag ska fortsätta att njuta hela helgen. Det känns värdefullt på fler än ett sätt👊

STEFANDI-OMNIA.COM

Nu ÄR det klart, vem det blir…

Inläsaren till hela serien Längs vägen dör vänskapen är nu bokad och klar.

Det är nu klart med vem inläsaren till hela serien blir, och det blev han som jag verkligen vill ha. Ännu kan jag inte avslöja namnet, men så fort releasedatum är satt och jag erhållit en presentations bild så kommer jag att basunera ut vem han är. Att jag är mer än nöjd kan jag absolut skriva under på, eftersom det är många som tror och vill att det ska vara Sauk även denna gång. Kan jag meddela att det inte är han denna gång.

Jag är väldigt spänd på hur du som lyssnare och läsare kommer att ta emot de tre huvudkaraktärerna Carl-Magnus, Jonathan och Sergio.

Här i Nacka bor de tre och deras familjer

Jag har nu i dagarna börjat att planera upplägget men del två i serien som har titeln THEMIS de verkliga händelserna som storyn byggs runt. Och redan nu känns det grymt lovande 🙌👍

STEFANDI-OMNIA.COM

Maj, och nu en månad…

Idag är det maj, om bara en månad är det juni 2021. De svenska jordgubbarnas och midsommarblomstrens månad. Och månaden då första delen i min verklighetsbaserade späningsromanserie Längs vägen dör vänskapen släpps.

Första delen har titeln SUICIDIUM och kommer blanda sin spänning ihop med jordgubbar, blommor, dans runt stången, sill och dricka därtill… en och annan semesterfirare kommer möjligen att fängslas till att läsa/lyssna på min bok och glömma att ta del av de goda vid sidan av… typ jordgubbarna 🍓

Vi ÄR snart där 😱🎧

SUICIDIUM är första delen av fem i true crime serien Längs vägen dör vänskapen

STEFANDI-OMNIA.COM