Ett lugn finns närvarande…

Här och nu! Jag känner att landningen i min fjärde utgivning har gett mig rutin för att tidigt ligga i rätt fas. Att inte hamna i stress.

Det jag verkligen känner just idag lördag 5 juni 2021, när det nu är tre dagar kvar tills att SUICIDIUM släpps, är ett lugn. Allt är klart, allt sitter där det ska sitta, teamet har gjort det. Förlaget med Angelica i spetsen, inläsaren Fredde och så jag själv, vi har alla bara satt dit den. Genom personligt ansvar för det vi själva bär ansvaret över för att nå till toppen med ljudboken.

SUICIDIUM är första delen av avtalade fem delar i serien Längs vägen dör vänskapen. Om den slår väl in hos lyssnarna/läsarna så finns det möjlighet till ett par, tre delar till. Men nu först är det fem delar som gäller.

De fem delarnas titlar

Så bara för att allt känns så bra och att mina ”noter” för hela serien, för varje enskild titel är klara påbörjar jag nu arbetet med att skriva.

På del två, som har titeln THEMIS. Det färdiga manuset ska vara hos förlaget i början av april 2022, kan ses som en lång tid till deadline. Men om jag skulle välja att vänta på att starta upp mitt skrivande, kan denna tid riktigt snabbt minska. Den sitsen sätter jag mig absolut inte i. För om exakt ett år ska jag känna exakt den här känslan jag känner idag.

LUGNET INFÖR FESTEN!

Köpte ”Dompan” för ett speciellt tillfälle…

igår infann sig det tillfället❗

Att få ett avtal med ett förlag om fem böcker att skriva under fem års tid för utgivning är en dröm som många författare inte får uppleva till att bli verklighet. Oftast inte ens ett bokavtal för utgivning av en bok. Att dessutom avtalet innefattar en och samma inläsare för samtliga fem böcker i serien är mer än en dröm. Så igår firade vi här hemma med delikatesser från Norins ost & delikatesser och den väl kylda och lagrade skumpan Dom Pe’ringnon.

Jag har under ett par månaders tid haft önskemål om vem inläsaren av hela serien ska vara. Igår satt hans namn nedskrivet i avtalet. Det är Fredde Granberg som ska framföra mina ord, min story. Och jag är oerhört glad, stolt och tacksam över att det är Fredde som är den som läser hela serien.

Så det fanns verkligen något att fira igår fredag och njuta av att mina drömmar förverkligas på bästa sätt. Och jag ska fortsätta att njuta hela helgen. Det känns värdefullt på fler än ett sätt👊

STEFANDI-OMNIA.COM

Nu ÄR det klart, vem det blir…

Inläsaren till hela serien Längs vägen dör vänskapen är nu bokad och klar.

Det är nu klart med vem inläsaren till hela serien blir, och det blev han som jag verkligen vill ha. Ännu kan jag inte avslöja namnet, men så fort releasedatum är satt och jag erhållit en presentations bild så kommer jag att basunera ut vem han är. Att jag är mer än nöjd kan jag absolut skriva under på, eftersom det är många som tror och vill att det ska vara Sauk även denna gång. Kan jag meddela att det inte är han denna gång.

Jag är väldigt spänd på hur du som lyssnare och läsare kommer att ta emot de tre huvudkaraktärerna Carl-Magnus, Jonathan och Sergio.

Här i Nacka bor de tre och deras familjer

Jag har nu i dagarna börjat att planera upplägget men del två i serien som har titeln THEMIS de verkliga händelserna som storyn byggs runt. Och redan nu känns det grymt lovande 🙌👍

STEFANDI-OMNIA.COM