Vissa dagar ÄR bättre än andra på jobbet, idag en sådan dag!

Dagen startas upp med att Johannes fixar matsäck till utflykten när han ska åka skridskor. Återigen Skogaholmare med prickekorv och varm choklad 🙂 

Johannes fixar matsäcken
Johannes fixar matsäcken

Kul att sen få packa böcker till kunder som beställt signerade böcker på EAST Förlags egna webbshop. Förlaget får betalt direkt, inga fakturor eller problem med betalningarna. Det flyter på så grymt bra!

image

Eftermiddags promenaden med hundarna så blev det till att få en kopp choklad,  en macka, musik The best med Frank Sinatra, samtidigt som jag signerar böcker sittandes i min nya fåtölj i skrivarhörnan 🙂 

image
Passar på att signera tre kartonger böcker = 48 exemplar att lägga upp på hyllan för signerade böcker.

Det känns alltid gott att slå sig ner, njuta av stunden och tänka på hur bra en dag på jobbet egentligen kan vara. Att verkligen njuta av att slippa rusa iväg på morgonen för att passa en buss, ett tåg, en tid. Att slippa ha en resväg till och från jobbet. Jag spar oerhört med tid, varje dag, vecka, månad och år. Tid som jag kan se som mycket värdefull för livet att slippa stressa!

För visst har jag valt väg, den väg som passar mig, jag har valt det som många fler skulle kunna göra. Jag har valt min väg.

Den här slår även Frank Sinatra…. STÅPÄLS!