BOKKAMPANJ FILM, UTE NU!

SAXAT FRÅN EAST Förlag

Se kampanjfilmen för EAST Förlags BOKREA/ UTFÖRSÄLJNING av den inspirerande biografin HJÄRNVILJA EN FAJT MOT STROKEDJÄVULEN.

Bokens berättelse handlar om en människas vilja att skapa ett liv av sina drömmar om framtiden. Trots att han befinner sig i den värsta mardrömmen som helt förlamad, säng liggandes med en prognos fastspikad av läkarna att hans liv som gående är över för all framtid. Att först överleva en daglig kamp om livet i en månad och sedan fortsätta kampen varje vaken minut i fem års tid till att kunna förverkliga sina drömmar. Drömmen att kunna gå!

Med vilja, glädje, humor, sorg, ilska och kärlek så tog det 74 000 träningstimmar i egen regi till att nå målet. Författaren Stefan Di-Omnia kunde inte bara gå, han kunde springa och han sprang 1 mil i ett stadslopp.

Lyssna på Stefan i filmen där han berättar om hur VILJA kan få också dina drömmar att bli verkliga. Hans bok handlar inte alls om att överleva en sjukdom, boken handlar om livets möjligheter i en mycket svår tid av livet. Tider av livet som vi alla hamnar i!

Oavsett vart i livet du befinner dig så har du alltid nytta av det som Stefan skriver i sin bok, en biografi om att med egen vilja kunna uppnå den absolut omöjliga drömmen att kunna gå igen. Drömmen blev bättre än så, han kunde springa en mil. Hur långt är din möjlighet att gå mot att din dröm i livet blir som du vill!

För 150 kronor )inkl. frakt) så får du en hel verktygslåda full av verktyg, tips och möjligheter till att?

https://youtu.be/o0kuDQKp5TE