JOBBAR MED EN PRESENTATION FÖR EN BÄTTRE SÄKRAD FRAMTID

FÖRFATTARE

Att lyckas som författare handlar inte bara om att skriva rätt och bäst läsbart manus till kommande storsäljare. Det gäller att ha rätt folk runt sig, rätt väg in till marknaden. Marknaden som styr vad läsaren får se i bokhyllorna i bokhandeln och på första sidorna i nätbokhandeln. Att skapa sig ett varumärke, att skapa varumärket STEFAN DI-OMNIA FÖRFATTARE

 

En byrå, en agent det är så jag ska nå ut med mitt namn. Mitt varumärke ska få bästa spridningen, det är därför jag nu jobbar med en grymt seriös presentation av mig själv och mina kommande böcker. Med tips och råd från Kriss som är min lektör, språk granskare, korrekturläsare och redaktör så kommer presentationen bli lysande!

En byrå och agent kan tro fel, kan göra antaganden som är helt fel beslut. Typ som Piratförlaget gjorde år 2003 då Stieg Larsson skickade in sitt första manus till Millennium trilogin. Piratförlaget ratade hans manus. Ett manus som han då i stället vände sig till Norstedts med, hur fel Piratförlaget tog sitt beslut vet vi alla idag. Så det gäller att få den som läser min presentation att inte tro något, den som ska läsa min presentation ska veta, ska lita på att beslutet som tas är bäst för dom och bäst för mig.

Jag vet att vi (jag och Kriss) kommer att lyckas grymt bra, sen kan vi aldrig avgöra eller påverka personen som ska läsa presentationen att han/hon läser den lika bäst som vi skrivit den.

Men precis som Stieg Larsson gjorde och tänkte så kommer också jag att göra. Det finns fler än en byrå och en agent, det finns fler som kommer läsa min presentation bäst.

Jag är oerhört tacksam och nöjd med att kunna känna som jag gör, det är inte jag som förlorar vid ett nej, det är den som säger ja som får vara med i ett vinnande team.

Ha det bäst!

// Stefan Di-Omnia//

stefandi-omnia.com