BOKAT & KLART

Korrekturläsare, Sättare, Reklamkampanj och Releasefest. En medarbetare fick en GULDBAGGE. Det flyter på som planerat!

GULDBAGGE

Mycket har hänt denna vecka, avtal har blivit klara i mycket avgörande delar. Först ett stort grattis till medarbetaren Göran Lundström som i måndags fick ta emot en GULDBAGGE för bästa smink och mask. Stort grattis Göran! Nu ser i alla fall jag fram emot att titta på OSCARS galan där Göran är nominerad till en OSCARS för smink och mask i filmen GRÄNS.

Korrekturläsare

Avtalat klart med korrekturläsare av färdigt manus innan sättning, avtalat också klart med sättaren av boken.

Gamla dåtidens SÄTTARE i arbete
REKLAMKAMPANJ för böcker

En STOR Reklamkampanj är också inbokad tills i september med miljontals ”tittare” = potentiella köpare av boken. Bättre än så kan det knappas bli!  

I Norrköping är nu också även lokalen bokad för releasefesten den 10 september 2019 kl 19,00–21,30, i centrala Norrköping hålls festen då boken släpps och kan köpas på riktigt.

Det har varit en fartfylld vecka där stora saker kan prickas av som klara, vilket känns oerhört skönt nu att kunna ta helg och koppla ned och bort lite ifrån allt. Känns gött att ligga väldigt bra till och i fas. Eller som sättaren sa;

”Det är ytterst sällan under mina över 30 år i branschen som någon har varit ute i så här god tid, det skulle fler behöva vara!”

Med en väl tilltagen tidsplan och utan tidspress så är det verkligen möjligt att kunna jobba ända in i mål utan stress. Så jobbar jag!

Önskar också dig, som läsare av min BOKblogg, en härligt trevlig skön helg
 
Ha det bäst!

//Stefan//

STEFANDI-OMNIA.COM