Våga göra någonting bättre…

Be, böna och fjäska är ingenting som ligger för mig att göra. Jag tar besluten då besluten måste tas, så även i ett allt för känsligt läge.

För lite drygt en vecka sedan kändes allt hopplöst motbjudande, hur jag än försökte med lösningar, lade till plan B, försökte styra om allt. Så valde personen att endast se det omöjliga, fokusera på problemen i stället för att lösa dessa, sätta sig på tvären och dessutom göra sig oanträffbar.

Vissa dagar får man även stryka mer än bara en dåligt skriven text!

Valet blev att omedelbart att bryta upp, avsluta, avskeda, häva avtal, etc. Att kasta mig ut och söka efter någonting nytt, någon med inspiration, driv, entusiast, professionalism och positivitet. Och jag hittade personen efter några timmar, som har allt det där jag sökte efter! Som bara har det!

Sista veckan med min nya redaktör har varit så fantastisk inspirerande och med feedback på mina texter som gör mig än mer motiverade, en redaktör som jobbar som en redaktör enligt mig ska jobba. Med ett helt råmanus och med författarens bästa för ögonen, så att arbetsglädjen behålls och byggs på hela tiden.

Jag är oerhört stolt, glad och tacksam över att jag vågar att fatta svåra beslut i tider då många inte skulle våga ta beslut till förändring. Att våga precis då sommaren startar, de flesta går på semestrar och vill inte ta på sig något mer jobb under sommaren. Jag vågade att göra någonting så mycket bättre!

Vågade till och med att påbörja ombyggnaden av min egen BOKblogg, där det mesta nu kommer handla om mina böcker, mitt dagliga arbete som författare och vad allt det medför. Därför kommer även gamla inlägg att raderas allteftersom det nya tar plats. Skäl till den delen kan du läsa mer om HÄR Här nedan så ses den nya bilden till BOKbloggens förstasida.

Med min nya kraft och inspiration så jobbar jag för fullt nu med manuset, fick lite ny information i fredags i rättssalen i Nacka Tingsrätt gällande dagarna innan mordet. Händelser som mycket väl är ett av flera motiv och uppsåt för mördaren att utföra ett mord. Den delen får du som kommer läsa boken veta mer om då!

Min skrivarvecka börjar idag lördag 15 juni 2019

STEFANDI-OMNIA.COM