Jag har valt att skriva kapitel 33 sist av de drygt 40…

Sist av allt skrivs idag och i morgon kapitlet som jag väntat med för att ha allt med mig in i slutet. Vetskapen över de verkliga motivet/ motiven och uppsåt / uppsåten. Idag är jag helt övertygad om att jag har precis allt detta med mig in i skrivandet.

Det har snart gått exakt 6 år sedan jag bestämde mig för att skriva boken, 6 år sedan jag började jobbet med boken. Idag den 22 augusti 2019 börjar jag på det sista kapitlet, kap 33, i morgon 23 augusti 2019 skrivs det sista ordet i bokmanuset. Redan för flera månader sedan skrev det absolut sista ordet i boken. Eller mer DE SISTA ÅTTA ORDEN de som avslutar allt för läsaren.

Något helt annat ord avslutar mitt manusskrivande, vad det blir för ett ord denna gång vet jag inte än. I boken Hjärnvilja en fajt mot strokedjävulen blev det ordet LIVET

Jag har bestämt mig för att varje boks sista ord ska skrivas ned i versaler på ett vitt papper och ramas in och sättas upp i skrivarlyan som ett minne av en avslutad story och ett digert slutfört arbete.
Så får det bli👊

STEFANDI-OMNIA.COM